onzeker,iemand ook deze symptomen

2 antwoorden en 40847651x bekeken

tijgertje (Gast) 02-02 om 17:31

Dames,

Ik moet nu zondag ongesteld worden, sinds vorige week woensdag heb ik , telkens ik naar het toilet ga wat slijmverlies op het toiletpapier.
Ik heb pijn ter hoogte van mijn eierstokken en lies, ook af en toe heb ik het zuur, hoe graag we ook zwanger willen worden, het onzekere is erg.
Ik heb zelfs vandaag een vroege zwangerschapstest gedaan en die was negatief, natuurlijk kan dit maar 4 dagen voor menstruatie maar online lees je dat dit toch kan in sommige gevallen. Iemand ervaring met deze buikpijn en slijmverlies? Kan je zover voor de menstruatie al slijmverlies hebben?

Hopend op vele reactie's.

reageer

karo (Gast) 07-02 om 13:45

hoi tijgertje, ik heb op dit moment eigenljk precies het zelfde, moet over 7 dagen ongesteld worden en sinds gisteren ontiegelijke buikpijn en al 2/3 dagen veel slijm...  hoe is het bij jou afgelopen??

KdK 07-02 om 22:23

Hey tijgertje.

Ik herken het allemaal wel. Ik wil je zeker niet ontmoedigen, maar bij mij is dat slijmverlies en buikpijn meestal een voorteken van een aankomende menstruatie. 
Ik moet normaal binnen een dag of 8-9 ongesteld worden, we zijn nu 7 maanden aan het proberen om zwanger te worden, en die onzekerheid elke maand is verschrikkelijk slopend. Ik betrap mezelf erop dat ik op elk klein dingtje dat ik voel begin te focusssen, en dat vreet echt energie.
Ik hoop écht, écht waar voor jou dat het toch gelukt is. En als het toch niet zo zou zijn, kop op en blijf proberen!!

Veel liefs
K

Je kunt reageren op dit onderwerp 'onzeker,iemand ook deze symptomen' in het Zwanger worden forum