Twijfels...

1 antwoord en 40782797x bekeken

Jet (Gast) 11-02 om 12:10

Hallo allemaal, ik zie het even niet meer zitten en kan wel wat adviezen gebruiken. 
Het zit als volgt. Ik heb 3 kinderen. 2 uit een eerder huwelijk (10 en 9) en 1 met mijn huidige partner (4jaar). Mijn partner wil al jaren nog een tweede kindje. Ik twijfel. Onze financien waren niet om over naar huis te schrijven en sinds vorig jaar gaat het ons goed. We kunnen weer wat sparen en leuke dingen doen. Nu is het zo dat ik altijd graag een groot gezin heb gewild maar ik heb totaal niets met baby's... Ook met alle 3 geen goede start gehad. Eentje was zelfs huilbaby. Altijd probleem met voeding gehad bij alle 3. 
Ik heb steeds de boot afgehouden bij mijn partner dat het voor mij klaar was maar als ik zo met mijn kids op de bank zit te knuffelen (ik noem maar even een voorbeeld) dan denk ik. Waarom niet. Nog 1 keertje... Nu hadden we laatst een sterfgeval in de familie. Klinkt misschien raar maar we zaten zo samen als 1 gezin  gearmd in de bank in het crematorium en ik voelde me opeens zo 1 met mijn gezinnetje en zo compleet samen dat ik dacht. We gaan ervoor. 
Mijn partner natuurlijk enorm blij dat ik overstag was. Nu 3 x gevreeën zonder voorbehoedsmiddel en nu bekruipt mij iedere dag zo'n paniekgevoel. Wil ik dit wel. Kan ik dit wel. Hoe moet het met de financiën? Herkent iemand dit?

reageer

Hyacint 15-02 om 10:29

Poe, wat een lastige situatie. Ik herken een dergelijke situatie niet, maar ik kan me voorstellen dat een denkpauze fijn is. Dus weer even met voorbehoedsmiddel en even de tijd nemen om echt goed na te denken. Uiteindelijk is je gevoel denk Ik de beste raadgever...

Liefs, M.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Twijfels...' in het Zwanger worden forum