zwanger?

1 antwoord en 40529999x bekeken

ikke 23-02 om 11:51

Hallo allemaal,

Dit is de eerste keer dat ik iets plaats op een forum, maar aangezien we toch al wel ruim 15 maanden aan het proberen zijn voor een derde kindje, en elke maand weer die teleurstelling moet ondergaan had ik deze maand toch een ander gevoel, en wou even horen of een van jullie dit ook zo ervaren heeft en toch blijkt zwanger te zijn.

Ik heb mijn eisprong enkele dagen eerder gekregen dan normaal (dit heb ik gevoeld)
een weekje nadien kreeg ik wat krampjes in mijn linker eistok (zo leek het toch) het was meer een zeurende 'pijn' niet echt pijn dus maar voelde het wel erg. daarna in mijn onderbuik waarbij ik naar het toilet ging en zag dat er een propje slijm uitkwam, een klein beetje wit-geel achtig rekbaar. Ik dacht, oei heb nu mijn eisprong dan maar pas gehad dus die dag ook seks gehad met mijn man. De hele week erna heb ik last gehad van mijn maag, net of er niets verteerde.
Heb ook 1 dag behoorlijk wat hoofdpijn gehad, het kwam en het ging. Hoofdpijn is iets waar ik anders nooit last van heb.
Nu rond mijn  menstruatie heb ik heel lichtjes bloedverlies, alle niet echt bloed het ziet meer een klein beetje roze. Normaal heb ik elke maand een week voor ik mijn menstruatie krijg last van mijn borsten, ze doen dan pijn en zijn zeer gevoelig. Maar deze maand heb ik dat net niet, wat ik toch wel een beetje raar vind. Ik weet dat gevoelige borsten toch 1 van de eerste symptomen zijn van zwangerschap. Maar het feit dat ik het nu niet heb vind ik raar.
Ik heb altijd enkele dagen voor mijn mensturatie wat licht roze, bruin bloedverlies, dus dit is zeker niet raar voor mij.
Hoop alleen dat het deze keer eens prijs is (wat ik elke maand hoop natuurlijk ;-) )

Als mijn gevoel juist zat wat mijn eisprong betreft en die enkele dagen vroeger had, zou ik rond deze periode mijn maandstonden moeten doorkrijgen. Al voel ik me de laatste dagen weer super lekker, zonder kwaaltjes, net dat ik wat licht roze bloedverlies heb.

Heeft iemand van jullie dit ook zo ervaren?

reageer

chan (Gast) 24-02 om 19:47

Hoi Ikke,

Het klinkt een beetje als mijn verhaal...

Ik heb op 10 feb mn eisprong gehad (ovulatietest en duidelijk gevoeld). Op 19 feb had ik ineens heel licht bloedverlies, alleen met afvegen zegmaar... Mijn NOD was gister (23) maar los van elke dag wat licht roze afscheiding en af en toe een druppeltje, zet mijn menstruatie niet door.

Vanochtend heb ik getest, negatief.
Maar ik ben al dagen misselijk, duizelig en heb buik en rugpijn. Ik wacht nu gewoon nog een weekje af. Als mijn menstruatie dan nog niet is geweest doe ik nog een test.

Vraagje aan jou... waarom gebruik je geen ovulatietesten? Dan ben je zekerder van je eisprong en kun je gerichter klussen. Daarnaast kan je na 12 maanden proberen opzeker terecht bij een arts.
En voor nu zou ik je ook aanraden om gewoon een test te doen, heb je meteen duidelijkheid (of niet meteen, zoals ik haha).

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger?' in het Zwanger worden forum