kun je naar 3 weken weer een eisprong hebben?

8 antwoorden en 40374314x bekeken

emma 13-03 om 12:29

Hallo mijn naam is emma en ik ben 25 jaar en nu iets meer dan een jaar bezig om zwanger te worden! Hier mijn verhaal / vraag

Ik heb een dingetjen, ik heb nu 8 dagen geleden (2 dagen na mijn menstruatie) een ovulatie test gedaan om zeker te zijn dat ik niet zwanger ben (mijn moeder menstrueerde gewoon door dus vandaar! Maar er kwam toen een behoorlijke streep uit.  Nog net niet positief, dus ook maar een zw test gedaan, maar die was negatief, toen dacht ik zal mijn ei er wel aan komen, maar het streepje werd steeds lichter en nu heb ik nog steeds geen ei en ik  zit nu op dag 15 van mijn cyclus. Eergister werd ik ineens ongesteld best veel bloed, ik moest een tampon in doen maar geen pijn dit heb ik nog nooit gehad, wel eens een beetje bloed, maar dan had ik ook een positieve ovulatietest in handen, dus bloed van me eisprong dus ik googelen en kom ik telkens op innestelingsbloed uit, maar ik kan tog geen ei hebben gekregen 2 of 3 dagen naar mijn ms dat is 3 weken naar mijn vorige ei, 
Ik voel me ook al niet zo lekker een tijdje, last van me keel enz enz, maar het zet niet door, 

Mijn korste cyclus is 3 weken en mijn langste 30 dagen, meestal zit ik tussen de 26 en 28 dagen met 1 keer een cyclus van 3 weken dus ong 21 dagen en afgelopen keer was me cyclus 30 dagen!

Mijn vraag  is het mogelijk om dus een eisprong te hebben na 3 weken dat je een ei hebt gehad en dus 2 of 3 dagen nadat je ongesteld bent geweest?  

Vind het allemaal maar vaag

Ik hoop dat iemand mij kan helpen

Liefs

reageer

emma 13-03 om 15:22

Supper bedankt janne!!

Ik test sinds die dag ook gewoon door idd en egt net weer een test gedaan en hij wordt al een stuk donkerder, dus ik denk ook dat mijn ei er idd nog aan komt, nog maar fv geduld hihih!

Nogmaals bedankt!!

Liefs!!

*jaNelle* 13-03 om 15:38

Spannend! Veel succes!

*jaNelle* 14-03 om 17:22

Hoi Emma, het kan dat jouw ei in die 12uur gekomen is maar lijkt me weinig waarschijnlijk.. Ik heb namelijk 2 dagen na elkaar een dik positieve ovulatietest gehad (gisteren en eergisteren) en pas nu verminderd het (maar nog steeds 2 duidelijke lijnen). 
Zie de foto hieronder. De onderste test is van vandaag, de twee erboven van gisteren en die daarboven van eergisteren. De bovenste is van woensdag. 

Mijn piek is dus net gedaan dus vanavond nog eens klussen en dan op het wachtbankje 

Je zegt dat je al een dik jaar bezig bent, heb je al contact opgenomen met ha of vk voor eventuele testen?

*jaNelle* 14-03 om 17:23

emma 14-03 om 20:54

Hoi Janne!

Jaa ik ben al bij de dokter geweest en we mogen ons laten onderzoeken!!

Maar ik heb ook altijd 2 dagen donkere strepen, donkerder dan de contole of even donker en ook alle maanden gehad dat ik met ovu testen werkte, nu heb ik alle 10 testen naast elkaar gelegt en de donkerste streep is de eerste test, maar dat betekend dat op de 6e, 7e dsg van mijn cyclus mijn ei is gesprongen en dat die bloeding kwam wel precies 7 dagen daarna, die bloeding heb ik nog nooit in een cyclus gehad, behalve een hele lichte bloeding bij me eisprong. Maar tegelijkertijd voel ik me ook niet egt lekker en ik las ook dat dat alles in de war kan schoppen!! Het liefst hoop ik natuurlijk op een zwangerschap, maar ik voel elke maand wel wat en eindigd altijd uit op een menstruatie!! 

Ag ik blijf gewoon nog fv testen, miss komt ie nog en heb ik voor het een een cyclus die langer is dan 30 dagen hahaha

Hoe lang ben jij al bezig? En heb je al kinderen?

Liefs

*jaNelle* 15-03 om 10:32

Hey Emma, 

Dan zal jouw eisprong misschien toch vroeg geweest zijn he, afwachten nu..
Misschien was het inderdaad een innesteling, spannend! Wanneer zou je nod dan zijn, als je die eerste donkere test als jouw eisprong neemt? 

Ik ben nog niet zo lang bezig, een drietal maanden nu. Heb nog geen kinderen, dus het zou het eerste zijn! Ik heb voor mijn werk steeds tienermoeders in hun zwangerschap tot een aantal maanden na de geboorte begeleid. Dan zie je hoe snel en soms ongewenst een baby daar is terwijl anderen met een specifieke kinderwens lang moeten wachten. Toont aan dat je als vrouw echt geen controle hebt over wat jouw lichaam met je van plan is he 

Ik zit nog in het prille begin en is voor mij al steeds afwachten. Sterk van je dat je dit al een jaar doorgaat! Wanneer zou je onderzoeken mogen doen? 

Alvast veel succes en ik duim met je mee!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'kun je naar 3 weken weer een eisprong hebben?' in het Zwanger worden forum