onzeker als wat

5 antwoorden en 40287704x bekeken

Nieselot (Gast) 13-04 om 15:22

Hallo meiden .. ik ben al 5 maanden gestopt met de pil , altijd netjes op tijd ongesteld , behalve nu . Inmiddels 5 dagen overtijd 2 testen verder en nog steeds geen duidelijkheid  . eerste  Van KV was een tuurlijntje op te zien na een kwartier , gelukkig zag mijn vriend hem ook ..  net even 1 van de action gedaan en die was negatief .. 
Grrrroooommm. .!!
Klachten vallen mee .. enkel wat steekjes in de lies   . 
Moet ik wachten  ? Nog meer testen halen of rondjes gaan rennen buiten met me handen in het haar want ik word hier een beetje moedeloos van !!


Groetjes !!

reageer

Poesh 13-04 om 15:31

Eerst, kalm blijven,ik weet hoe het voelt maar stress is sowieso niet goed, niet als je zwanger bent en niet als je je ms moet krijgen.
Als je die 2 testen vrij kort na elkaar gedaan hebt, kan het zijn dat erbij je 2de test je urine niet geconcentreerd genoeg was.
Het beste wat je nu kan doen is rustig afwachten en overmorgen opnieuw testen. Met ochtendurine of na 4u niet naar het toilet geweest te zijn. Test terug met kruidvatt dat tuurlijntje moet dan duidelijker zijn.

veel succes en hou me op de hoogte.

Nieselot (Gast) 13-04 om 16:01

Hoi poesh dankjewel voor je reactie .. ik ga het dan inderdaad maar zo doen  . Ik hou je op de hoogte !! Jij gefeliciteerd !!

Poesh 13-04 om 16:11

Dank je wel

Nieselot (Gast) 14-04 om 19:16

Nou poesh helaas.. vanmiddag toch mijn ms doorgebroken  .. en hoe .  Bah .. maar goed  . Op naar de volgende ronde !!

Poesh 14-04 om 19:34

Heel jammer en k*t meid

Maar idd op naar de volgende ronde met veel moed

Je kunt reageren op dit onderwerp 'onzeker als wat ' in het Zwanger worden forum