Nog niet zwanger en begonnen aan babykamer!

14 antwoorden en 39746120x bekeken

Madelene 02-06 om 17:18

Hoi Marcella leuk dat je dit zo met ons deelt.
Ik persoonlijk vind dat je nooit vanuit moet gaan dat iets niet lukt  denk gewoon ik ben een vrouw en kan ner als miljoenen andere vrouwen kinderen krijgen. 
ga er nooit al aan denken of het wel lukt of niet 
Je lichaam stelt zich daar onbewust op in 
dus probeer positief gewoon te denken ik krijg kinderen en als het niet lukt dan is het iets anders pas dan je zelf druk maken. 
vergelijk jezelf nooit met mensen waarbij het niet lukt 
verder is het heel lief inderdaad van je vriend hoe hij er mee omgaat met het idee om nu al voor te bereiden op een kindje .
Ik kan me voorstellen dat je het een rot streek vond dat je schoonzusje het heeft doorvertelt aan je beste vriendin dat is toch iets wat aan jou is om te vertellen en niet aan haar.
Nou hopelijk gauw mooi nieuws voor jullie
En geniet van het dagdromen over deze bijzondere tijd die vast voor jullie is weggelegd
Groetjes madelene

reageer

Marcella1992 02-06 om 17:30

Bedankt Madelene, voor je lieve, positieve reactie. 

Wou het graag met jullie delen! Inderdaad moet ik me niet zo druk proberen te maken of het wel of niet gaat lukken. Ik ben net pas bezig en moet me inderdaad pas zorgen maken als er heel wat tijd overheen is gegaan. Mijn vriend is zo'n schatje, zo positief. Gun het hem zo, om zijn kindje te dragen, om ons kindje in onze armen te kunnen houden. Een kindje, is toch het mooiste en dierbaarste wat je je man kan geven. Daarom ben ik zo bang, stel het lukt niet? Zou ik zo erg vinden, voor hem en voor mij. Ik moet eigenlijk niet altijd zover vooruit willen kijken, wat best wel een eigenschap van mij is. Ik probeer altijd te denken bij alles: "Stel het gaat fout, stel dit of dat lukt niet". Terwijl mijn vriend altijd positief denkt, met alles. We vullen elkaar op deze manier ook gewoon aan.. denk ik!

Het was een lullige streek van mijn schoonzusje, waarschijnlijk niet met opzet. Maar toch, het heeft me veel verdriet gedaan. Omdat ik het mijn vriendin dat pas vol vreugde zou willen zeggen als ik zwanger ben!

Zal zeker dagdromen en heel wat avonden in ons babykamertje staan samen met mijn schat. Hopelijk lukt het ons snel om zwanger te raken! Zoals ik voor ieder van jullie hoop. Geniet sowieso wel heel erg van het feit dat we er echt mee bezig zijn!

X

madeliefje 02-06 om 17:34

hopelijk mag jullie babykamer snel gevuld worden,
ik wens het je van harte toe
maar mijn persoonlijke mening,
jullie lopen wel een beetje vooruit,
wat als het zwanger worden niet lukt?
wat als je er jaren moet overdoen zoals vele vrouwen
(waaronder ik ook behoor)om een klein wondertje te hebben.
wat gaat die kamer dan bij je,jullie teweeg brengen
telkens geconfronteerd worden met iets dat er niet is.
ik wens jullie in ieder geval een fline baby(s) toe.

grtjs

Marcella1992 02-06 om 17:56

Inderdaad zijn we heel erg snel geweest, daarom stoppen we nu ook met spulletjes kopen. We zijn gewoon heel impulsief en erg enthousiast over het feit dat we ouders willen worden!

En het kan inderdaad jaren duren, heb ik ook al bij stilgestaan. Ik wil proberen er gewoon positief in te staan, net als mijn vriend. En het kan confronterend zijn als het langer duurt en het kamertje daar zo ingericht staat, dat besef ik me wel en niet. Omdat ik pas 2 maanden bezig ben. Voor nu, kan ik er wel nog echt van genieten als we samen in het kamertje staan. Ik probeer het nu gewoon op me af te laten komen! Kijken wat er gebeurd, hoelang het nog duurt.. Dat weet niemand. Ik probeer positief te blijven. 

Wat vervelend dat het bij jullie lang duurt. Dat gun je natuurlijk niemand. Hoop dat het niet meer lang hoeft te duren voordat het bij jullie raak is! En ik wens jou ook een geweldige, liefdevolle, vruchtbare babytijd toe.

Liefs X

nona 03-06 om 08:27

Dag marcella,

Niet leuk ten eerste van je schoonzus dat hoor je echt voor je te houden jammer dat het nu verpest is maar tijd kan je niet terug draaien. Nu kan je wel alles met je vriendin delen van begin tot eind.

Ik vind het niet zo gek hoor als de wens zo groot is dat je er mee aan de slag gaat lief ook dat je vriend zo meeleeft hij zal het ook wel heel graag willen. Kijk wat andere mensen denken dat moet je echt buiten je huis laten. Je weet nooit hoelang het duurt probeer dat wel een beetje los te laten. Ik hoop echt dat het snel raak mag zijn meis..

Marcella1992 03-06 om 13:22

Hey Moon, da nkjewel voor je lieve reactie.

Ja, heb het ondertussen wel uitgepraat met mijn schoonzusje, was echt heel kwaad. Kan het niet meer terugdraaien nu. Nu kan ik het geluk wel al wat eerder delen met mijn vriendin.. ze vindt het super leuk!

Wat lief dat jij het ook kan begrijpen! Ja het is gewoon spannend. En we lopen vaker op de zaken vooruit, met meerdere dingen. Dusja, vandaar. We zijn gewoon zo enthousiast! En ik moet me gewoon niet druk maken over wat andere denken. Ik hoop dat ik gauw een positieve test in mijn handen heb. Hihi. 

Liefs x

Anoniem (Gast) 01-09 om 18:57

Ik snap het helemaal wij zijn ook nog niet zwanger en toch hebben wij onze babykamer al klaar het is ook zo leuk allemaal ik heb zelfs al 3 setjes kleding sokjes slofjes rompertjes en noem maar op ik had ook zo iets als je het nu kan missen waarom niet wij zijn pas 3 maanden bezig ik hoop toch op een snelle positieve test waar iedereen op wacht natuurlijk 
Het is zeker gemeen dat een ander zoiets vertelt voor dat je het zelf wilt doen maar dat is meestal ik wilde het tegen niemand zeggen maar manlief was zo blij dat hij het al gezegd had ogja het enigste wat vervelend dat is eraan is dat ze steeds vragen of het lukt pffff word je ook zo moedeloos van...

Kinderkamer (Gast) 15-07 om 13:58

Hoi
Wanneer je een kamer voor een kind regelt, kan ik je de website van wnm-group aanraden. Je zult zeker iets leuks vinden. Ik heb een huisbed besteld voor mijn prinses en ze is tevreden, en het belangrijkste is dat ze alleen slaapt

Anoniem (Gast) 15-07 om 15:28

Zou ik nooit doen want stel het duurt jaren of het lukt überhaupt niet 

Nly (Gast) 16-07 om 19:57

Ik snap het enthousiasme en hoop dat je geluk hebt maar… jeetje wat lopen jullie hard van stapel. Hier nu 4,5 jaar bezig zonder succes. Kamer die we voor onze kleine willen inrichten in eerste instantie toen we hier kwamen wonen soort on ingericht gelaten en zelfs dat werd op een moment te confronterend. Toen hebben we de kamer ingericht als een chillkamer, wel hebben we het er regelmatig over hoe we het willen als het ons eindelijk gegund is en we hebben ook wel eens een leuk pakje en een babyhanddoek gekocht. We gaan nu een traject met eiceldonatie in en hopen dat dat uiteindelijk onze grootste wens zal gaan vervullen. Ik gun je dat het bij jou niet zo loopt, maar wees je bewust dat het erg pijnlijk is als dat wel het geval is en alles staat er al

Anoniem (Gast) 16-07 om 20:18

Dat bedoel ik kan zomaar jaren duren of überhaupt niet lukken

Most15 16-07 om 23:15

Dit is echt een heel oud topic hoor dames.

Anoniem (Gast) 09-08 om 20:38

Je bent zelf oud!

Katharin1984 (Gast) 25-04 om 15:39

Als ouder zou ik WNM-Group willen aanbevelen - hun kinderbedden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hun veiligheid is onze prioriteit. Dankzij de verschillende patronen en kleuren stem je het bed eenvoudig af op de kamer van je peuter.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Nog niet zwanger en begonnen aan babykamer!' in het Zwanger worden forum