Wat staat me te wachten ?

4 antwoorden en 35154161x bekeken

Non24 (Gast) 07-11 om 14:23

Twee jaar proberen voor een wonder en zonder succes. Heb onderzoeken gehad en mijn man ook, alles ziet er perfect uit. Zaad was heel goed en ik had een goede eisprong en ook op de verwachte dag dat t moest zijn.  Bij ons beiden zag alles er perfect uit. Maar nu heb ik 24 nov weer een afspraak staan bij de ferciliteit kliniek voor de tweede keer. We moesten het na de onderzoeken eerst een half jaartje proberen en mocht het nog niet zo zijn , terug komen. Dus 24 nov moet ik dan weer, alleen wat staat me te wachten?

Iemand die dit kent?

X

reageer

*Lotus* 07-11 om 14:28

Ik denk toch een cyclus die ze helemaal in kaart gaan brengen en bloed prikken dan tijdens de cyclus.. Ik hoop dat het dan een succes verhaal voor je zal zijn..
liefs

Non24 (Gast) 07-11 om 14:33

Ik heb half jaar geleden net na eisprong moet prikken en had gelukkig alles bijgehouden me cyclus. Daar kwam op uit dat ik een zeer regelmatige cyclus heb. Handig die apps om zwanger te worden, moest alles opschrijven en toen inleveren. Na me eisprong 5 dagen erna moeten prikken alles zag er super uit zei ze met telefonische uitslag na 2 weken. Dus ben heel benieuwd wat nou komt 

Lucky 07-11 om 15:13

Non ze zetten alles in kaart en kijken wat er tot nu toe gedaan is en zullen dan kijken naar de mogelijkheden voor jullie in de mmm.
Vaak moet je nog een keer bloedprikken voor progesteron enz.

Ik zit al 1 jaar in de mmm en ga binnenkort beginnen met ivf na 5 iui behandelingen zonder succes.
Bij ons is niets gevonden waardoor wij niet zwanger kunnen raken, maar hopen nu met ivf dat we eindelijk succes hebben.

Als je behoefte hebt om meer dames in de mmm te spreken en om verhalen te lezen of je eigen verhaal te delen en steun te vinden kijk dan in het : gezellige mmm groepje deel 4.
We zitten allemaal in hetzelfde schuitje maar verschillende trajecten.

Wens jou (jullie) alvast veel succes.

Non24 (Gast) 07-11 om 15:46

Bedankt voor je reactie!  Ik vind t best spannend , heb al aardig onderzoeken gehad en idd ook niks gevonden. Ik zal me zo aanmelden in t groepje. Is altijd fijn om me hart te kunnen luchten en vragen te kunnen stellen. Dankjewel x

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat staat me te wachten ?' in het Zwanger worden forum