Zwangere gezocht!

0 antwoorden en 34444478x bekeken

Maaike van der Boom (Gast) 16-01 om 19:22


Hallo, Ik ben Maaike van der Boom en ik ben 2 de jaar studente Vroedkunde. Ik heb nu voor de opleiding een opdracht gekregen waarbij ik een totale zwangerschap moet opvolgen. Hiervoor moet ik dus zelf een zwangere vinden die hiertoe bereid is dat ik haar zwangerschap opvolg. Wat houdt de opdracht precies in:

-           De zwangere mag maximaal 12 weken zwanger zijn aan het begin van mijn opdracht (dit om een totale zwangerschap te kunnen opvolgen, anders mis ik al te veel informatie)

-           Ik ga mee naar de consultaties bij de vroedvrouw en/of gynaecoloog en ik ben eventueel aanwezig bij de bevalling. Als laatst volg ik jullie nog 1x op in de week na de bevalling.

-           Ik heb uiteraard beroepsgeheim!

-           En als laatste voor de start van de opdracht moet er een officieel document worden ondertekend dat de zwangere en evt. haar partner en vroedvrouw en/of gynaecoloog ermee akkoord gaat dat ik de zwangerschap mee opvolg.

Voordelen voor de ouders:

-           Ik maak van elke consultatie een verslag, jullie als ouders kunnen dat altijd nog eens nalezen van wat er besproken is op de consultaties.

-           Tijdens de bevalling kan ik op vraag foto’s maken of filmen.

-           Ik kan zo nodig extra info en ondersteuning bieden.

Heeft u na het lezen van dit bericht oh dit zie ik wel zitten om te doen of heeft u nog twijfels/vragen neem gerust met mij contact op! Mijn e-mailadres is maaike.vanderboom@student.kdg.be

Alvast bedankt!

Met vriendelijke Groeten,

Maaike van der Boom

 

Ben je zwanger of ken je iemand die zwanger is (of wordt in de toekomst) en zie je het zitten dat ik de zwangerschap mee volg, mag je me altijd een berichtje sturen!

 

reageer