Ben ik zwanger!!

2 antwoorden en 34340987x bekeken

Anoniem (Gast) 25-01 om 18:53

Advies is doen wat de dokter zegt. Geen enkele anticonceptie is 100% behalve als je eierstokken en/ of baarmoeder verwijderd zijn, maar het is wel onwaarschijnlijk dat je zwanger bent. 

reageer

roxroos 16-03 om 20:19

rox (Gast) - schreef op 16-03 om 20:09 

Hoi allemaal,
4 maart heb ik mijn eerste iui gehad. Wij zijn nu bijna drie jaar bezig om zwanger te raken maar helaas zonder resultaat. Het zaad van mijn man is meerdere keren onderzocht en deze zijn boven gemiddeld om zwanger te raken. Mijn Eileiders zijn doorgespoeld en deze lopen goed door. Daarnaast hebben ze bij ons allebei bloedgeprikt en konden ze zien dat ik een eisprong heb. Mijn cyclus is altijd tussen de 28 en 30 maar tot op heden geen zwangerschap! 
Nou heb ik misschien een rare vraag..gister (dag 12 na de inseminatie) had ik wat licht roze bloed verlies. Ik dacht ow jee nu wordt ik al ongesteld maar het heeft vannacht niet doorgezet. Vanavond had ik het weer een beetje. Normaal gesproken wordt ik gewoon goed ongesteld zeg maar.. komt dit door de iui? Want ik geloof niet zo in een innesteling en heb al een test gedaan van de Action maar die was negatief Haha. Ik heb dus op dag 13 na de iui getest en de dokter zei dat ik pas op dag 16 mag testen. 

Ik hoor graag reacties op mijn verhaal en wil jullie allemaal succes wensen. Ik besef me steeds meer dat het best wel pittig is. Je bent er eigenlijk heel de dag en elke dag mee bezig.

Liefs 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben ik zwanger!!' in het Zwanger worden forum