GIS-echo

0 antwoorden en 32719549x bekeken

Pien 09-06 om 10:31

Hi,
Ik loop al een tijdje met een vraag. Ik heb 11 mei een GIS echo gehad. Dat is een echo waarbij er een gel achtige vloeistof die oplicht in de baarmoeder word gespoten. Dit is zodat de echoscopiste kan zien of er vleesknobbels of andere obstakels in je baarmoeder in de weg zitten. Dit moest ik doen op advies van de Gyn. omdat ik 2 miskramen achter de rug heb. Schijnbaar is het een standaard procedure om wat onderzoekjes te doen na meerdere miskramen. Helemaal prima wat mij betreft. 
Nu komt mijn vraag. Sinds die echo bloed ik dus elke dag, al 4 weken lang nu. Ik heb vlagen van krampen die heftiger zijn dan mijn menstruatiekrampen. Gisteren is er weer met gewone echo naar gekeken en zag mijn baarmoeder er netjes uit. Ik kreeg te horen dat mijn hormonen van slag zijn en dat als het over een maand nog zo is dat ik weer eventjes moet bellen.
Ik kan het een beetje moeilijk van me af zetten. Maar wil er ook niet meer van maken dan het misschien is. Zijn er meerdere vrouwen die hier ervaring mee hebben of een GIS echo hebben gehad? 
Alvast vriendelijk bedankt voor jullie aandacht.
 

reageer