Ervaring clomid latere rondes overtijd?

1 antwoord en 32290272x bekeken

kelsii65 02-07 om 18:53

Hallo allemaal, 
ik zou graag wat ervaringen willen horen van andere vrouwen met betrekking op clomid,  na aanleiding van al een hele lange tijd proberen om zwanger te worden controles gehad in ziekenhuis alles is in orde zaad van vriend top kwaliteit met mij is niks mis en toch wil het maar niet lukken tot slot zit ik in de 3de ronde clomid. 
ronde 1 had ik een cyclus van 29 dagen echo's gehad 2 hele mooie eitjes. gesprongen en een LF van 14 dagen 
Ronde 2 zelfde alleen dan een cyclus van 30 dagen ook weer 2 eitjes LF 14 dagen Posi ovulatie testje
Ronde 3 geen idee wanneer me ei precies is geweest maar wss dag 17 woensdag 14 juni want dag erna steeg me temp dat zou dus betekende dat ik deze maand een cyclus van 31 dagen zou moeten hebben maar ik zit vandaag op cyclus dag 36 en nog steeds niks geen posi test maar ook niet ongesteld. wat namelijk best frustrerend is ik ben al best lang bezig, maar nog nooit dat ik zo ver overtijd ben of zou zijn en later is mijn eisprong echt niet geweest want ik heb heel de maand temp en vanaf 15 juni was die hoog. 

nu to the point hebben meerdere vrouwen dit gehad na gebruik van clomid en bleken zwanger? of is de kans toch dat ik laat ongesteld word en een hele hoge uitschieter heb in LF wat mijn niet logisch lijkt. ik las op internet wel dat veel vrouwen pas laat posi testen
dus ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met clomid 

alvast bedankt.

reageer

Debbz 04-07 om 17:00

Heeey!

Heb je vandaag nog eens getest?

X.
Debbz.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ervaring clomid latere rondes overtijd?' in het Zwanger worden forum