Miskraam

4 antwoorden en 30680255x bekeken

ellekebreda1984 25-11 om 14:01

Hallo,

Ik ben gisteren gaan menstrueren.. Altans dat dacht ik..
Ben aantal jaren geleden gesterliseert, echte vorig jaar zelfde meegemaakt als nu pijn aan de linkerkant bij eierstok en erge buikkrampen..
Ben een groot stuk verloren wat niet uit elkaar te trekken foto is bijgevoegd..
Deze ochtend de foto geappt naar de verloskundige ze vond het op een miskraam lijken en verwees me door naar de huisartsenpost..
Daar aangekomen en zelfde foto laten zien, vond zij het op een bloedstolsel lijken, ben echter maar 1 zo groot iets verloren rest is allemaal klein wel veel bloedverlies..
Dus denk als het een stolsel is geweest er wel mer van die grote bij moeten zitten? Tenminste dat lijkt mij logisch.. Heb deze 2 verschillende reacties gekregen, en binnenkortt een echo om te kijken of de clips nog goed zitten wat ik nu sterk betwijfel...
Heeft iemand iets soortgelijks meegemaakt? En vinden jullie het ok op een miskraam lijken? Me gevoel zegt van wel alleen door de reactie ijn ziekenhuis voelde ik me erg dom zo van ben toch niet gek... en verloskundig vond het op miskraam lijken..
Hoor graag jullie reacties

GRoetjes Elly

reageer

ellekebreda1984 25-11 om 14:18

Ik heb de foto in mijn profiel foto gedaan wist niet hoe ik hem bij me vraag kon plaatsen

ellekebreda1984 30-11 om 15:33

Serieus meer als 70000 keer bekeken en geen 1 reactie?
Wauw.. jammer hoor hoopte dat iemand het herkende

GRoetjes Elleke

anoniem22 03-12 om 17:09

Ik had bij mijn miskraam meerdere stolseltjes wel precies die grootte van jou en kleur heb je al wat meer duidelijkheid ?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Miskraam' in het Zwanger worden forum