Welke fertiliteitscentrum / dokter en ervaringen

4 antwoorden en 29696403x bekeken

Anoniem (Gast) 31-01 om 23:41

Ik heb zelf in Hengelo gelopen in de fertiliteitskliniek daar om zwanger te worden. Ik was na 4 iui behandelingen met clomid en pregnyl zwanger. Daar hadden ze ook gezegd dat ze max 6 keer iui wilde proberen en anders zouden ze gaan kijken naar een ivf traject. Als ik na poging 4 niet zwanger was geworden hadden ze ook mijn eileiders nagekeken of die niet verstopt zaten. Bleek gelukkig niet nodig omdat ik toen zwanger werd.

reageer

Mandy (Gast) 04-02 om 15:49

Ik zat bij vivaneo in Leiderdorp. 
Heb het ervaren als prettig, omdat ze je eisprong veel monitoren en je altijd vragen kunt stellen. Ook kreeg ik voor de start een intake met dokter en psycholoog. Ze waren altijd erg vriendelijk. 

Maar ze hebben niet gezegd dat ze maar 6x iui doen. Wel mag je maar 6x een chlomid behandeling doen (misschien zelfs minder bij de hoogste dosering ). Dit staat overigens ook in de bijsluiter van de chlomid. Het is gewoon omdat het medicijn zelf bij teveel gebruik schadelijk kan zijn ofzo.  Er bestaan daarnaast andere medicijnen die je moet spuiten waarop ze kunnen overstappen. 

Anoniem (Gast) 04-02 om 19:49

Bij mij werdt echt gezegd dat ze in principe maar 6 keer iui deden. Als reden gaven ze op dat omdat ze de eisprong monitoren en het zaad op het juiste moment op de juiste plaats inbrengen het geen zin heeft als je na 6 keer niet zwanger bent geweest. dan is er wat anders aan de hand waardoor ivf misschien beter werkt. Ik weet niet hoe het beleid zou zijn als je wel zwanger wordt maar een miskraam krijgt. 

Mandy (Gast) 16-03 om 20:25

Daar kun je wel gelijk in hebben. Het is voor mij ook een tijd geleden dat alles vertelt is dus weet niet alles meer zo duidelijk. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Welke fertiliteitscentrum / dokter en ervaringen ' in het Zwanger worden forum