Late menstruatie of toch miskraam?

1 antwoord en 25591370x bekeken

Baby2 (Gast) 17-12 om 10:33

Hoi,
Graag jullie mening over het volgende...
Enkele dagen geleden was ik 10 dagen overtijd (gekeken naar mijn langste cyclus + 1). Na een test op 5 dagen overtijd, was deze negatief. Dit terwijl ik duidelijk gespannen borsten had en last van maagzuur en misselijkheid. Ik besloot een week af te wachten. 
Na 10 dagen overtijd te zijn, kreeg ik plots lichtroze spotting, heel miniem en ook niets van krampen gevoeld. s Middags was het al gedaan, dus ik dacht aan een innestelingsbloeding. Een dag later kreeg ik echter wel stekende pijn in mijn onderbuik. En nog eens een dag later bloedverlies. Veel heviger dan bij mijn vorige menstruaties. Nu twijfel ik of het mijn menstruatie is, weliswaar heel laat, of toch een miskraam, ondanks de negatieve zwangerschapstest?
Herkenbaar voor iemand?

reageer

Amélie 17-12 om 10:46

Beste ik had dat ook en vroeg mij ook af ik heb een afspraak vrijdag bij gyneacoloog en zal het hem vragen. Bij mij kwamen ze één week op voorang en ook een regelmatig cyclus. En ook zo heviger dan bij gewoon menstruatie. Ik had ook 2weken lang zon menstruatie pijn en normaal heb ik dat op moment van menstruatie. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Late menstruatie of toch miskraam?' in het Zwanger worden forum