Buitenbaarmoederlijke zwangerschap of niet?

6 antwoorden en 24837718x bekeken

Natalie 03-02 om 21:45

Hallo, 
Hier even mijn verhaal...  Ik neem hormoonpleisters... Alles verliep netjes tot 6 november. Mijn menstruatie moest komen en kwam niet dus ik liet mijn pleister uit... In december weer geen menstruatie... Dus ik nam een zwangerschaptest. Die wees negatief uit... 2 weken later nog 1 gedaan ook negatief... Wel pijnlijke borsten...  Afspraak gemaakt 25 jan bij gyne... Alles was ok er zat bloed klaar een baarmoederslijm was goed dik...  Moest een 2 tal weken wachten maar dat ik wel net een eisprong heb gehad (vriend en ik hadden de dag ervoor wel net onveilige seks gehad ) .. als ik dan mijn regels nog niet had gehad moest ik terug een zwangerschaptest doen... Ben toen gewoon bloed laten trekken na die 2 weken... Mijn dokter wenste me proficiat en zei dat mijn hcg waarde al enorm hoog stond...  En ze zei ik denk dat je al tussen 10 en 13 weken zwanger bent... Ik teruggebeld naar gyne en zij zei... 2 weken geleden zat er nog niks in je baarmoeder dus nu maak ik me enorm veel zorgen... En vrees ik dat deze buiten de baarmoeder bedindt... Wat denken jullie. ????

reageer

Beagle 03-02 om 22:08

Wat vervelend die onduidelijkheid!

Heb je veel pijn in je buik en bloedverlies? Als je rond de 10 weken zwanger bent, zou de baby ongeveer 6cm zijn, als die in je eileider bevind zou je waarschijnlijk wel pijn daarvan hebben
Misschien hebben ze de baby gemist op de echo dat die verstopt lag? Bij mij konden ze de kleine ook niet zien met uitwendige echo rond 8weken zwangerschap. Hebben ze inwendig of uiteinde echo gemaakt?
Wanneer mag je terug voor een echo?

Natalie 03-02 om 22:17

Ik heb nergens last van eigenlijk... Maar ik maak me gewoon erg veel zorgen... ???? Morgen om 20 voor 4 mag ik terug... 

Beagle 03-02 om 22:19

Snap dat je je zorgen maakt! Ik ben geen arts maar als je nergens last van hebt zou ik niet verwachten dat je buitenbaarmoederlijke zwangerschap hebt.  De mensen die ik ken die dat gehad hebben hadden bloedverlies en veel pijn

Succes morgen! Laat je weten hoe het ging?

Natalie 03-02 om 22:25

Zal ik doen... Ik lees gewoon veel te vzel op internet denk ik waardoor ik zelf onzeker wordt

Natalie 05-02 om 11:47

Zo... Ik ging iets laten weten... Blijkbaar kunnen die HCG waarden heel erg uit elkaar liggen.... Ik ben dus gewoon zwanger alles ok... Ben nu 7w en 2 dagen ????????????????

Beagle 05-02 om 13:32

Wat fijn dat alles goed is!
Proficiat! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Buitenbaarmoederlijke zwangerschap of niet? ' in het Zwanger worden forum