Zwanger worden met 1 eierstok

5 antwoorden en 23332702x bekeken

Roos (Gast) 12-06 om 10:45

Dag dames,
Bij wie is er 1 eierstok verwijderd en is snel zwanger geworden? Ik heb te horen gekregen dat ik een MRI krijg en dat hoogstwaarschijnlijk mijn rechter eierstok verwijderd zal worden  mijn linker werkt blijkbaar al een tijd voor 2 en de rechter ( met cyste) is buiten gebruik zeg maar. Dit komt omdat deze is verwikkeld in de eierstok. 
Volgens de ars heb je gewoon net zo veel kans om zwanger te raken als met 2. Toch vind ik dat lastig te geloven, de kans zal toch wel iets afnemen?
Wie O wie heeft positieve verhalen, dit heb ik echt even nodig. 

reageer

Anoniem (Gast) 12-06 om 11:13

Lukt perfect. Door bbz 1 verloren.. 3 maand later zwanger 

Roos (Gast) 12-06 om 12:39

Bedankt voor je reactie. Dat is goed nieuws! Hopelijk zijn er nog meer vrouwen met positieve verhalen. 
Ben zo bang dat het bij ons niet zal lukken. Ik vraag me toch steeds af waarom het bij ons niet wil lukken als die andere dan “ goed zou moeten zijn” MRI zal uitsluiten hoe gezond mijn goede is. Hoop echt dat ze niet meer ellende vinden. Het enige wat ik weet is dat ik wel elke maand een eisprong heb..

deb95 12-06 om 12:57

Geen ervaring van mezelf, maar wel van mijn moeder. Die heeft voor mijn zus een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad en eierstok verloren. Daarna dus nog 2 gezonde kinderen en 1 miskraam gekregen. Zwanger worden lukte dus nog prima. De andere eierstok neemt dit als het goed is vanzelf over. 

FiFi 12-06 om 13:10

Als je maar 1 eierstok hebt gaat deze normaal maandelijks een ovulatie doen ipv links en rechts afwisselend. Zou dus geen problemen mogen geven

xx 

Roos (Gast) 12-06 om 13:19

Tjonge mag ik ooit het geluk hebben dat ik zwanger raak dan ben ik zwaar de pineut als het een buitenbaarmoederlijke zwangerschap wordt! Dan ben je beide  kwijt..
Pff ik weet dat ik positief moet blijven maar dat is zo moeilijk

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden met 1 eierstok' in het Zwanger worden forum