IVF 225 Gonal-F

12 antwoorden en 15171193x bekeken

Roos (Gast) 19-03 om 19:57

Hoi meiden,
Wie heeft er hier ook een laag AMH en zit in een ivf-traject of heeft er in gezeten met 225 Gonal-F?
Wat was jullie opbrengst als het gaat om eicellen/embryo’s?
Op de uitgangsecho waren er 5 of 6 folikkels te zien? En ben pas net begonnen met stimuleren. Kunnen dit er dan nog meer worden?
Hoop op wat lotgenoten aangezien de moed me soms in de schoenen zakt

reageer

Lira (Gast) 21-03 om 09:35

Hoi Roos, wij zitten in hetzelfde schuitje. Ik heb net mijn 2e icsi poging achter de rug. We zijn nu vol hoop aan het afwachten. Eerste poging was met cetrotide en gonalF 225. Ik had toen 5 follikels en 3 eicellen. 2 bevruchtingen, maar helaas heeft dat niet tot het gewenste resultaat geleid. Nu deze ronde hebben we met meriofert geprobeerd. Ik had een soortgelijke opbrengst. En opnieuw 3 eicellen en 2 bevruchtingen. Heel veel succes! 

Roos (Gast) 21-03 om 15:13

Hoi Lira,
cetrotide en  meriofert zeggen mij niets. Loop jij wel in een ziekenhuis in Nederland? 
Ik spuit naast Gonal-F de Decapeptyl om de cyclus te onderdrukken. Is dat hetzelfde als wat jij gebruikt?
Vind jouw opbrengst best positief 2 embryo’s helaas blijven die dan weer niet plakken. Maarja dat kun je ook hebben als je 4 embryo’s hebt. Ik zou een gat in de lucht springen met 2 embryo’s al hoop ik stiekem natuurlijk op meer. Maar denk dat ik me daar maar niet op in moet stellen. Dan kan het alleen maar meevallen.
Jij ook veel succes deze ronde

Lira (Gast) 21-03 om 16:24

Ja dat is soortgelijk. Ik had deze ronde ook decapeptyl in plaats van cetrotide. En de meriofert is een urinair hormoon, waar de gonalF echt uit het lab komt. Dat betekent dat in de meriofert ook al een beetje LH in zit, heb ik me laten vertellen. Ja ik zit gewoon in Nederland bij een ziekenhuis. Ieder ziekenhuis doet het wel weer anders. Want voor de IUI hadden we een ander ziekenhuis en ook een andere naam van het hormoon. Toen had ik fostimon. Ik ben ook zeker blij met 2 embryo’s. Natuurlijk wil ik liever meer, maar ik prijs me gelukkig dat we überhaupt embryo’s hebben! Het is nog even spannend of de 2e doorgegroeid is en we die kunnen invriezen. Ik hoop zo dat het teruggeplaatste embryo het goed blijft doen. Zo spannend. Wanneer mag je terug voor de echo? 

Roos (Gast) 21-03 om 19:04

Ja ik snap dat je het spannend vind. Elke stap in het traject is super spannend. Maar ze hebben tegen ons gezegd dat we maar 1 ronde/poging mogen doen als de opbrengst laag is. Maar ik weet nu niet waar die lijn ligt.. Maar goed, stapje voor stapje. Hopelijk is een 2e ronde ook niet nodig.
Ik moet as vrijdag weer voor een echo. Hopelijk kan dan de punctie gepland worden en hoef ik niet langer door te spuiten.

Lira (Gast) 21-03 om 19:58

Dat is dan ook spannend. Om te ontdekken hoe je op deze hormonen reageert en of de follikels mooi groeien. Want bij mij was dat weer anders met de iui als bij de ivf. Ik ben trouwens op een woensdag begonnen met injecties, en extract 2 weken later op woensdag had ik de punctie. Dus inderdaad, stapje voor stapje. Eerst richten op vrijdag met wat de echo laat zien. Hee veel succes!

Lira (Gast) 26-03 om 16:32

Hey Roos,
Hoe was de echo vandaag?

Roos (Gast) 02-04 om 10:28

De echo was nogal teleurstellend. Eerste was geen groei te zien de 2e  echo waren er 2 follikels van 9 en 10 mm te zien. Ik moet nu as zondag terug komen. Hoop dat deze zijn doorgegroeid naar 18 mm of meer.. 
En ergens hoop ik dat er zondag nog een extra is bij gekomen. Maar geen idee of dat wel kan. Denk dat het verschil dan te groot is met de 2 die er al zijn..
Een punctie dus voor 2 eicellen ???? En dan moet je nog hopen dat ze beide gepakt kunnen worden en bevrucht raken.. moed zakt me echt in de schoenen af en toe..

Lira (Gast) 04-04 om 12:55

Hey Roos. Poeh wat een zenuwslopend traject is het toch he. Met zoveel stappen en zoveel momenten dat er iets mis kan gaan. Weet in ieder geval dat je zo ontzettend sterk bent om hier doorheen te gaan. Al die onzekerheid. Ik duim voor je dat er vandaag nog iets bij is gekomen.  Of dat de 2 die er wel zijn, heel mooi gegroeid zijn. Hoe moeilijk ook, houd hoop. Je bent niet alleen. 
Helaas is onze 2e ICSI poging mislukt  ik heb nog altijd niet durven vragen of het 2e embryo doorgegroeid is. Ik ben zo bang voor slecht nieuws. Wij zullen na Pasen wel contact hebben met het ziekenhuis over hoe verder. Nu eerst weer een nieuwe teleurstelling verwerken. 

Lira (Gast) 07-04 om 15:12

Hey Roos, ik ga voor je duimen dat het 2 hele mooie eitjes zijn! En idd wie weet maakt er nog iets een groeispurt. Ook al begreep ik bij mij dat ze onder de 10 dan eigenlijk niet meer verwachten dat die nog mee doen. Maar je weet het niet. Misschien had ene zich wel goed verstopt. Veel succes morgen. 
Ik heb idd contact gehad met het ziekenhuis. Het tweede embryo heeft het helaas niet tot de vriezer gered. Daar was ik al bang voor. Ik maak me daar nu wel zorgen over. Want in die 2 pogingen heeft helaas niets het tot de vriezer gered en ook geen zwangerschap. Dus de embryo’s stoppen met delen. Ik ben benieuwd of we daar nog iets neer kunnen. Maar ben bang dat de kwaliteit gewoon niet optimaal is door mijn lage AMH. Hebben iig volgende week donderdag een evaluatiegesprek. 

Roos (Gast) 07-04 om 15:38

Och nee toch???? Ach wat balen meis. Snap zo hoe je je moet voelen nu. Teneergeslagen afvragend of en hoe je nog verder moet.
Ik ben bang dat mijn resultaat hetzelfde gaat zijn daar waar mijn amh ook super laag is 0.13. 
Maar volgens mij kun je 2 vrouwen met hetzelfde amh ook weer niet vergelijken. Het is maar afwachten hoe je lichaam reageert. Maar het onzekere is het zwaarst van alles.
Veel succes en troost gewenst meis

Lira (Gast) 08-04 om 16:26

Hey Roos, dankjewel voor je lieve woorden. 
Ik heb aan je gedacht vandaag. Hoe is het gegaan? Ik hoop dat de punctie goed is gegaan en je goed nieuws hebt gekregen.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'IVF 225 Gonal-F' in het Zwanger worden forum