Welke zorg verzekering hebben jullie?

8 antwoorden en 44341984x bekeken

Dame 20-08 om 22:58

Ik en me vriend proberen zwanger te worden. Maar ik heb gewoon een basis zorg verzekering. Hebben jullie nog een aanvullende verzekering genomen? En zo ja welke en waarom? En wanneer, voor je zwangerschap of tijdens.

Ik hoop op een heleboel reacties met uitleg en welke verzekering. Alvast bedankt

reageer

Jess (Gast) 20-08 om 23:57

Wij hebben wel even onze dekking ge-upgrade. Gratis nannycare en geen eigen risico bij de bevalling/kraammaterialen etc maakt dat al de moeite waard

Dame 21-08 om 08:49

Bedankt voor je antwoord Jess. Heb je dat al vroegtijdig gedaan of tijdens de zwangerschap?

Sophia 22-08 om 18:17

Hoi Dame,

Ik heb aanvullende verzekering van CZ direct. Ik ben er tevreden mee. Ik ben nog niet zwanger, maar het is inderdaad nuttig om te kijken naar je vergoedingenoverzicht. Als je die niet voldoende vindt, zou je voor 1 januari 2014 kunnen overstappen.

Succes! Hopelijk binnenkort positieve test voor jou!

Groetjes,
Sophia

Dame 23-08 om 06:30

Dankjewel Sophia voor je antwoord!, En ik hoop ook dat me test aankomende maandag positief is!

kruimel 23-08 om 10:35

Hoi dame!

Ik heb een verzekering bij CZ met een aanvullende jongeren verzekering. Heb laatst toevallig het CZ gebeld om te vragen wat het beste is als je bezig bent met zwanger worden. Zij heeft mij geadviseerd om een aanvullende Gezinspakket te nemen maar dat hoeft pas als je echt zwanger bent.. Verloskundige enzo zit allemaal is het basispakket..
In het Gezinpakket word meer vergoed dan in het jongeren pakket.. Bijvoorbeeld kraamhulp, bij een jongeren pakket moet je dit gedeeltelijk zelf betalen en bij Gezin niet.
Dit ga ik dan ook doen vanaf januari 2014 (: al zei ze volgen mij ook dat wanneer je zwanger bent je het hele jaar door kan overstappen dan hoeft het niet perse in januari!

xxKruimel

Dame 04-09 om 15:58

Bedankt voor de info kruimel! Ook wel handig om te weten dat je ten alle tijden dan over kan stappen inderdaad.
Wij proberen al een tijdje zwanger te worden. Maar mocht het nog voor dit jaar lukken kan ik wel gewoon mooi vanaf 1 januari overstappen.

kruimel 04-09 om 16:20

Al zal je nu zwanger raken kan je alsnog 1 jan over stappen, want je hebt het pas volgend jaar nodig Ik ga dat ook doen hoor, ik ga naar CZ aanvullend Gezinnen per 1jan!

xxxKruimel

Mandy (Gast) 05-01 om 21:39

Ik weet dat het een oud topic is, maar ik zit met precies hetzelfde. Ik heb net mijn zorgverzekering aangepast omdat ik zwanger ben. Echter vraag ik mij af aan welke verzekeringen ik verder nog moet denken wanneer de kleine er is. Iemand tips? 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Welke zorg verzekering hebben jullie?' in het Zwanger worden forum