eiceldonor gezocht !!!

2 antwoorden en 42374773x bekeken

allard-melissa hut (Gast) 14-08 om 12:00

Hallo lieve allemaal,
 wij zijn een getrouwd stel van 30 en 35 jaar sinds 8 jaar getrouwd en ook inmiddels 8 jaar bezig om een kindje te krijgen helaas is er voor ons geen andere mogelijkheid als eiceldonatie aangezien mijn eicellen op raken .
we zijn vorig jaar begonnen met een behandeling maar helaas is die mislukt omdat onze donor helaas lichamelijk niet meer in staat is om verder te gaan zijn we dringend opzoek naar een eiceldonor welke lieve engel wil ons helpen om onze grootste wens te vervullen je zou ons zoooooo blij en gelukkig maken dat is met geen pen te beschrijven we zoeken iemand uit de omgeving friesland /groningen aangezien we in het UMCG zijn groetjes xxxx melissa een email met reactie mag naar allard-melissa @ hotmail.com
REPLY

reageer

alex (Gast) 01-09 om 22:35

zoeken jullie nog?

Bloem1983 18-10 om 21:23

Hey,

De kliniek waar manlief en ik onder behandeling zijn werken ook met donors en wederkerigheid. Daar kun je dus ook bijv je manlief een staaltje van zn vriendjes inleveren en daar in tegen kun jij dan eicellen ontvangen. Misschien wat gemakkelijker te regelen? Ik zit in noord brabant maar kliniek is voortaan een onderdeel van nij barehaus ofzoiets en dat is volgens mij dichter bij jullie.

suc6 meis

Je kunt reageren op dit onderwerp 'eiceldonor gezocht !!!' in het Zwanger worden forum