Dagelijks of om de dag?

19 antwoorden en 38098210x bekeken

Vivian 04-01 om 00:40

Als je er een poll van wilt maken; deze ronde dagelijks en vorige rondes om de dag(zoveel als dat lukte!).

reageer

kuki88 04-01 om 00:51

Toen wij probeerde zwanger te worden. Deze we het om de dag. Staat ook online dat die inderdaad beter is. Elke dag gaat de kwaliteit van achteruit.. en ik denk de spanning en genieten ook...

Hoe opgewonden jullie zijn.. Hoe beter kwaliteit en kans van zwangerschaps.. 

Succes!

Aloly 04-01 om 20:10

Vanuit onze gyn werd ook aangeraden om de dag

Beertje86 04-01 om 20:24

Door onze gyn werd 2 a 3 keer per week aangeraden. Bij ons is toe nu toe gebleken dat minder sex tot een zwangerschap lijd. Als wij het bewust in de vruchtbare periode om de dag deden gebeurde er niks. De maanden dat wij er niet bewust mee bezig waren en niet al te vaak sex hadden waren wij juist zwanger.

Nu ben ik zwanger, wat ons betreft is het aan komen waaien volgens ons kan het namelijk echt niet hihi. Dit is de 4e zwangerschap op die methode.

Onthoud dat goed sperma 3 tot 5 dagen kan leven, met grote uitzonderingen van 7/8 dagen. Bedenk dat je eitje net iets eerder of net iets later kan springen.

Als je nog maar net bezig bent probeer het dan op 2/3 keer per week te houden, zo blijft het leuk en spannen. Als je zin hebt gewoon lekker doen. Geen zin lekker niet doen.

Hou het leuk!! Dat is echt heel belangrijk vooral omdat het wel even kan duren, gemiddeld is het 6/9 maand toch staat er een jaar voor om zwanger te worden, helemaal als je net gestopt bent met anticonceptie.


Geniet  het is een onwijs leuke en spannende periode.

Sas 04-01 om 20:24

Elke dag!Als ze niet lang leven heb je juist kans dat je de dag dat je geen sex hebt dus mist. Maar goed dat is mijn mening . Rond de eisprong elke dag!Misschien puur geluk hier maar 3x gelijk zwanger..er zijn zoveel factoren die meespelen maar dit was onze manier en het heeft 3x gewerkt  

Nadine (Gast) 12-01 om 13:51

Wij hebben deze ronde ook om de dag gedaan. Voordeel is dat je een regelmatige "donatie" hebt en dus je ei niet kunt missen! Nadeel heb ik vanmorgen ontdekt.. Ik had gister een positieve ovu test, dus toen hebben we het gedaan en ik wilde vanmorgen voor het werk nog even de kans benutten. Dus bovenop hem geklommen en dat vond hij wel fijn! Maar na drie dagen achter elkaar (sorry voor de details vast) wordt het zaad wel wat dunner. Dus nadat hij gekomen was en ik eraf wilde gaan, liep het meeste er al weer uit helaas!  Kortom, iedere dag is dan wel ik onderop! Herkennen jullie dit en heeft deze keer nog wel zin gehad?

Mellie 17-08 om 10:15

Mijn gynecoloog zei dat elke dag zeker kan! Je krijgt gewoon minder maar in meerdere keren :-) en je hebt minder kans om wat te missen natuurlijk!
Bij mijn eerste twee zwangerschappen hebben we tijdens de ovulatie elke morgen en avond twee dagen na elkaar geklust en het was 2X meteen prijs ;-) slecht zal het dan wel niet zijn!
Nu zijn we aan ons derde kindje bezig en ronde 2!

Vivian 17-08 om 11:46

Mellie, vier keer in twee dagen en dan blijft hij wel voldoende hard?

Mellie 18-08 om 08:20

Hey Vivian,
Haha vooral s'morgens is het moeilijk :-) maar als je ervoor wilt gaan moet je er iets voor over hebben hé ;-)

Vivian 18-08 om 10:19

Ze zeggen dat om de dag of zelfs twee dagen het beste is (Google maar eens) dus wij gaan niet voor twee keer per dag hoor! Daarbij willen wij het vooral ook leuk houden en vier keer in twee dagen hoeft voor ons niet! Maar als jullie het fijn vinden hoop ik dat het helpt!

Mellie 21-08 om 07:14

Hey Vivian,
Dat snap ik en dat is jullie keuze! Zal ook wel lukken ;-)
Ik had dat ook online gelezen maar mijn gynecoloog zei dat het zeker niet klopte dat het zaad minder productief is als je elke dag klust. Er staat soms op internet teveel dat niet altijd even goed klopt.
Ik wens jullie ook veel succes! Ik moet wachten tot 31/8 om een test te kunnen doen! Best spannend.
Groetjes

Mellie 29-08 om 07:56

Hey Vivian, ik heb de week van mijn vruchtbaarheid 9 keer geklust!! 2x per dag op de twee vruchtbaarste dagen en vandaag is mijn test positief!!
Ik denk dat elke dag dus toch echt wel kan!!

Vivian 29-08 om 10:04

Ben je zwanger Mellie? Wat een super leuk nieuws lieverd! En natuurlijk kan dat ook wel alleen lees je veel over de beste kwaliteit van zaadjes en dat het helpt als je beide zeer opgewonden bent... Maar sex is sex en daarvan kun je zwanger raken

Mellie 29-08 om 10:14

Jaa gisteren test gedaan en positief!! Wel heel pril dus wil niet te hard van stapel lopen :-) bedankt!!
Ja zoals je zegt seks is seks en daarvan kan je zwanger worden en hier is het prijs!

Vivian 29-08 om 13:16

Super proficiat!!

chertJ 06-10 om 13:06

ze zeggen dat het niet goed is voor de kwaliteit van het zaad om het elke dag te doen

Vivian 07-10 om 00:27

Nee dat klopt! Hoe vaak doen jullie het?

WillyVH 13-10 om 19:20

Wij denken er nog niet zo op die manier over na, maar gewoon wanneer we zin hebben. Meestal niet om de dag, soms een paar dagen achtereen. Schijnbaar is het ook bevordelijk als je lol hebt

Vivian 13-10 om 23:30

Dat is waar meid!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Dagelijks of om de dag?' in het Zwanger worden forum