Vruchtbaar

3 antwoorden en 36998526x bekeken

chocobrownie 25-04 om 14:34

Hallo,
In jan/febr hebben mijn vriend en ik besloten om te 
gaan voor een baby. Sindsdien is mijn hele cyclus van slag. (ik ben anderhalf tot twee jaar vd pil af, waarvan een halfjaar onregelmatige cyclus, nu altijd stipt) Sinds we besloten hebben, was ik ineens 10 dagen over tijd en 3 dagen roodbruin bloed. Testen waren negatief. Nu ben ik 5 dagen te vroeg en heftig ongesteld geworden. (moet er wel bij zeggen dat ik afgelopen maand er minder mee bezig was na 3 dagen roodbruin bloed door vakantie) 

Ik vroeg me af of er meer vrouwen zijn die dit kennen en tips hebben of ervaringen wilen delen?

reageer

Aapje 27-05 om 21:43

Hoi chocobrownie,

Wat leuk dat jullie zwanger willen worden! Wij willen ook vanaf december gaan beginnen. Ik ben nu 5 maanden gestopt met de pil en ben sinds paar dagen voor het eerst sinds het stoppen ongesteld geworden.

Ik probeer sinds het stoppen meer op mijn voeding te letten en relaxter te leven. Ik begrijp dat wanneer je teveel suiker eet, overgewicht heb (ikzelf heb het niet) en stress ervaart, je cyclus onregelmatig kan worden en de kans op een zwangerschap af kan nemen.

Roodbruin bloed heb ik ook weleens gehad. Mijn moeder zegt altijd dat het 'oud bloed' is, haha. Meestal klopt dat denk ik ook wel, maar het kan ook andere oorzaken hebben volgens mij.

Gewist 25-04 om 21:59

Jaaaaa herkenbaar  legde de link eigenlijk niet en dacht dat het door mn ongezonde leefpatroon kwam mr wat jij zegt zou ook kunnen!
5 feb was ik voor het laatst ongesteld en eind feb hebben we besloten om ervoor te gaan (lees; er niet alles meer aan doen om het te voorkomen en het vooral spontaan houden!) Ik ben alleen nu dus nog steeds niet ongesteld te worden..
Ik ben al 1.5jaar van de pil af en hiervoor steeds een cyclus tussen de 27 en 33 dagen, niet stipt dus maar ook geen drama. Hoe was jou cyclus?
Tips heb ik dus nog niet, wel herkenning!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vruchtbaar' in het Zwanger worden forum