Dikke witte afscheiding na of voor eisprong

7 antwoorden en 36740470x bekeken

Tuttie (Gast) 03-05 om 14:19

Hajjhajj!!

Ik heb deze maand geen ochtenden gehaald, wil het een keer zonder doen! Alleen heb ik cd 10 en 11 dikke witte afscheiding , betekent dat dat me eisprong voorbij is of nog moet komen? Ben nu toch een beetje onzeker, ik heb vaak korte cyclussen , dan cyclus van 24 dan weer 26 en dan weer 28, nooit langer!  Hoop dat iemand me meer kan vertellen wat die afscheiding nou is. 

Liefs tuttie

reageer

Tuttie (Gast) 03-05 om 14:20

ochtenden is ovulatietesten hihi!

Tuttie (Gast) 03-05 om 16:05

niemand!?

Lau (Gast) 04-05 om 16:51

Hey Tuttie, ik heb nooit ovulatie tests gebruikt. Ik ben voor de zwangerschap van onze jongste gaan letten op afscheiding en temperatuur om mijn eisprong te bepalen. Bij mij is het dan helder en rekbaar tot waterig. Daarna wit cremig , maar dat kan net zo goed ook voor je vruchtbare periode zo zijn. Dat zou je eens een paar cyclussen kunnen proberen...of niet als je zwanger raakt natuurlijk! 

Lin<3 02-06 om 00:10

Tuttige,
Ik ben er afgelopen maand ook op gaan letten en heb daarnaast nog ovu testjes gedaan om het zeker te weten maar merkte het al meteen aan mijn afscheiding.

4 dagen voor mijn ei begon mijn afscheiding duidelijk te veranderen het klinkt vies maar er viel serieus een hele prop slijm in m'n ondergoed die inderdaad rekbaar was, dit was 4 dagen voor m'n ei zag er oo dat moment nog een beetje wittig uit maar wel heel rekbaar. De dag van mijn ovulatie zelf en die ervoor had ik echt doorzichtig slijm zag eruit als rauw eiwit. 
Zit nu 4 dagen na mijn ei en nu is het weer heel korrelig en droog..... 

Het is dus echt wel te zien aan je afscheiding je moet er alleen even handig in worden haha!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Dikke witte afscheiding na of voor eisprong' in het Zwanger worden forum