Vraagjes

4 antwoorden en 36546405x bekeken

Daydreamer 13-06 om 06:50

Goedemorgen,misschien kan iemand mij helpen..
Ik en mijn vriend zijn nu 3 rondes bezig om zwanger teworden dit zou de 4de ronde zijn,al 3 keer op rij was mijn vriend heel erg verdrietig als ik hem vertelde dat ik weer ongesteld was geworden.
Ik was zelf dan ook erg van slag maar liet hem dit niet echt blijken omdat ik hem geen rot gevoel wou geven..nu hopen we weer dat het deze maand raak is maar mijn vraag is dus,wij hebben best wel veel sex niet om de dag maar soms wel elke dag (niet omdat het moet,maar omdat het kan) nu heb ik gelezen dat het beste is om het om de dag tedoen en soms zelfs 2 dagen tewachten,is dit erg van belang?
Mijn 2de vraag is,1 juni was de eerste dag van mijn laatste menstruatie tot 7juni volgens de calculator zou mijn eisprong rond of op 15juni moeten zijn,gisterenavond had ik hevige steken in mijn buik en in mijn vagina leek het wel,het heeft niet heel lang aangehouden min of 10 tot ik op mijn zij ging liggen (ik kon echt niet meer op me rug liggen) mijn cervixslijm is nog steeds wit,glibberig en niet rekbaar (sorry voor de info) wat had die pijn dan kunnen zijn,normaal gesproken voel ik mijn eisprong ook goed maar deze stekende pijn heb ik nog nooit eerder gehad.
Ik hoop dat iemand mij een beetje kan helpen.
Groetjes

reageer

Anoniem (Gast) 15-06 om 09:42

Het beste is om de dag ivm kwaliteit van het zaad. 

3 maanden bezig klinkt lang als je zwanger wilt worden, je wilt dan natuurlijk liever al gister zwanger zijn.

Het grootste deel van de vrouwen is binnen een jaar zwanger. bij sommige kan het idd heel snel gaan.  

Bij me eerste was ik de eerste maand meteen zwanger en bij de 2e was ik ronde 3 zwanger. Dus niet opgeven hoor en die steek kan je eisprong geweest zijn, wil je dit zeker weten kan je een ronde ovulatietesten gebruiken dan weet je exact wanneer je je ovulatie kan verwachten. 

Zelf ook pre seed gebruikt bij de eerste vanaf het begin en meteen zwanger en bij de 2e in de derde ronde en die ronde ook zwanger.

Daydreamer 16-06 om 23:26

Bedankt voor je reactie,we doen het nu om de dag al is het soms lastig haha
Ik ben vorig jaar Mei gestopt met de pil en dat jaar is zo voorbij gegaan terwijl deze laatste 3maanden echt een eeuwigheid lijken teduren..misschien ben ik gewoon niet geduldig genoeg idd wat je zeg,liever vandaag als morgen
Ga toch maar is evoluatie testen aanschaffen ja misschien wordt ik dan wat wijzer,moet iig 29 Juni ongesteld worden een dag na me 23e verjaardag,ben benieuwd..ben zo gespannen en elke keer huilen om niks,stom he?
pre seed is een glijmiddel toch? Ook maar in het winkelmandje deponeren en bestellen.


Grtjes

Chelsea 17-06 om 12:57

Bij ons was het pas na de 6e ronde raak. Maar wij vrijen juist niet zo heel vaak, en zeker het verplicht vrijen was vooral voor me vriend nogal lastig. Succes!

Daydreamer 17-06 om 15:13

Bij ons is het ook echt niet verplicht hoor,het gebeurd gewoon haha
Bedankt voor je reactie!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vraagjes' in het Zwanger worden forum