Seks in bad

10 antwoorden en 35518259x bekeken

Tine (Gast) 01-10 om 20:42

Hallo allemaal,

Mijn vriend en ik proberen al een tijdje zwanger te worden. Nu heb ik misschien een vreemde vraag maar gisteren had ik een positieve ovu test. Vandaag hebben we in bad geklust, kan je van seks in bad zwanger geraken of niet? 
Kan ik eigenlijk nergens wat van terugvinden.
Bedankt!

reageer

Nannie ❤ 01-10 om 21:06

Het kan wel, maar een bad is absoluut ten nadele voor het kwaliteit van het zaad. Zaadjes moeten beetje koel blijven om optimaal te kunnen zijn. Dus voorafgaand of tijdens aan de sex, zou ik je een bad of hete douche afraden!

Tine (Gast) 01-10 om 22:02

dank je nanie,
Ik dacht ook al zoiets maar was niet zeker.

Vivian 04-10 om 18:24

En het spoelt er gemakkelijk weer uit natuurlijk, kwartiertje op je rug liggen is niet gemakkelijk als je het allemaal binnen wil houden! Trouwens best een gedoe sex in bad, kan daar toch niet echt super in ontspannen dan

DreamBaby 06-10 om 12:43

Wij vinden seks in bad, beetje onhandig in de zin van.. dat een bad vele kleiner/smaller is dan een bed dus daarom voor ons geen seks in bad maar natuurlijk wel in bed.

chertJ 06-10 om 13:14

ze raden af om direct na de seks je van onderen te wassen als je graag zwanger wilt worden, dus ik denk dat in bad seks hebben dan helemaal snel de zaadcellen wegspoelt

Vivian 07-10 om 00:50

Ja dat vraag ik mij nu ook af! Hoe houd je dat binnen? Lukt het jullie trouwens in bed wel om het goed binnen te houden en doen jullie wat aan ofzo?

Nannie ❤ 07-10 om 09:23

In principe is het zo dat sperma maar een paar seconde nodig heeft om zich te hechten aan het bm slijmvlies en al het andere verlies je hoe dan ook. Wel zou het wat extra kunnen helpen even te blijven liggen, zeker wanneer je verminderd vruchtbaar bent.

Vivian 08-10 om 08:27

Ik wist niet dat hef zo snel ging Nannie! Doe jij wat aan bij het blijven liggen of maakt dat dan eigenlijk ook niet uit omdat er genoeg zaadjes al onderweg zijn dan?

Linda 12-10 om 17:25

Een inlegkruisjes haha maar pas wanneer ik weer opsta.

WillyVH 13-10 om 19:13

Je kunt natuurlijk altijd zwanger raken van elke vorm van seks met penetratie (zelfs van het voorvocht) maar de kans verminderd natuurlijk wel door bovenstaande factoren. Daar heb ik verder geen verstand van. Voor zover wat ik van de biologieles weet waar de nadruk lag op het voorkomen van

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Seks in bad' in het Zwanger worden forum