Helemaal in de war

3 antwoorden en 35255408x bekeken

Donya55 (Gast) 12-10 om 19:23

Hallo iedereen

Ik weet het even niet meer... hopelijk kunnen julle mij helpen.. 17 september was de eerste dag van de laatste menstruatie. Eigenlijk zou dan 1 oktober mijn eisprong moeten zijn. Ik heb veel getest met ovulatietesten. In deze periode had ik alleen maar een licht streepje. 6 oktober was het raak. Ik had een donker streepje. We hebben flink geklust. Nu achteraf hoor ik dat je eisprong dan eigenlijk pas 2 dagen later is. Hoe zit dit precies? Ik heb sinds 6 oktober een aantal keer op de dag lichte menstruatiepijn. Weet iemand wat dit betekend? En mijn eisprong was dus ook te laat... officieel zou ik 15 oktober ongesteld moeten worden. Hopelijk wordt ik het niet. Ook had ik sinds 6 oktober veel last van afscheiding. Nu sinds vandaag weer wat minder. Ik hoop zo dat het een keer raak is... vanaf wanneer zou ik nu kunnen testen? Op internet lees ik allerlei verschillende verhalen en het maakt me erg in de war..

reageer

Zonnetje 12-10 om 19:38

Hoi Donya,

Klopt inderdaad dat je 1 a 2 dagen na je positieve ovulatietest je eisprong hebt. Maar als je het die dagen gezellig hebt gemaakt, is dat prima. Het houdt het wel even vol in je lichaam
In principe is je NOG 2 weken na je eisprong, dan zou je dus kunnen testen. 
Wat betreft de afscheiding, menstruatiepijn e.d., daar zou ik niet teveel mee bezig zijn. Het kan zowel bij een innesteling passen als bij een menstruatie. Je lichaam houdt je soms flink voor de gek.
Enige wat je kan doen is afwachten.... En dat duurt soms lang..

Succes!

Donya55 (Gast) 13-10 om 16:28

Hallo,

Bedankt voor je reactie. Dus ik kan er vanuit gaan dat ik as zaterdag niet ongesteld wordt? Wat officieel wel hoort . Ik heb altijd een cyclus van 28 dagen. Een paar dagen voor de menstruatie wat donker bruine afscheiding. Nu nog steeds wit en veel. Betekent het ook dat ik vanaf volgende week donderdag kan testen? 

Zonnetje 13-10 om 19:10

Of je zwanger bent weet ik natuurlijk niet

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Helemaal in de war' in het Zwanger worden forum