Eisprong

5 antwoorden en 35255169x bekeken

Lisa (Gast) 25-10 om 12:16

Hoi meiden ik heb een vraag!
Afgelopen week zou ik mijn eisprong hebben. Niet kunnen vrijen ivm niet thuis zijn, wat denken jullie wanneer is mijn eisprong geweest?
Woensdag sex gehad op cyclus dag 12
Op dag 14 in de avond heel lichtjes ovulatie pijn gehad. 
Dag 15 heel de dag ovulatie pijn gehad
Dag 16 ovulatie pijn gehad tot ongeveer 12:00 savonds rond 10 uur kunnen vrijen
Dag 17 enorme helse pijnnen tijdens het vrijen pijn aAn mijn onderbuik alsof hij ergens tegen aan komt.
Ik hoop dat iemand kan vertellen wanneer ik nou mijn eisprong heb gehad en of er een kleine kans is deze maand of is dit een vergooide maand? Ronde 5
Liwfs

reageer

? (Gast) 26-10 om 14:27

Weeten wij niet

Lisa (Gast) 27-10 om 20:08

niemand die me kan helpen?

Anoniem (Gast) 28-10 om 12:09

We kunnen niet in je lijf kijken om te zien of je wel of niet een eisprong hebt of gehad hebt, daarom is het ook onmogelijk om te zeggen of het een vergooide maand is of niet. Wel kunnen we je tips geven voor een volgende maand. Maak gebruik van ovulatietesten of ga temperaturen om zelf te achterhalen wanneer je eisprong ongeveer is. als je voor en rond die tijd gaat vrijen is de kans op een zwangerschap groot. Sperma blijft ongeveer 3 tot in sommige extreme gevallen zelf 7 dagen in leven in de baarmoeder. Moet je wel superzaad hebben . Meestal is het 3 dagen. Daarom is het advies ook om de dag vrijen in de vruchtbare periode, zo kan de man goed zaad aanmaken en heb jij zwemmers in de baarmoeder op het moment dat je ei springt, want je ei blijft maar 24 uur goed. In die tijd moeten de zwemmers haar gevonden hebben. Maar wees gerust ze zwemmen snel dus zelf op de dag zelf zullen ze optijd zijn. En zijn ze te vroeg dan wachten ze tot ze dood gaan.

Anoniem (Gast) 01-11 om 21:57

Zijn er ook mensen zwanger geworden van sex na de eisprong?

Anoniem (Gast) 03-11 om 10:32

Ik ben zwanger gewirden van sex een dag na de eisprong!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Eisprong' in het Zwanger worden forum