Zwanger worden na kort gebruik pil

4 antwoorden en 34777999x bekeken

Jo (Gast) 13-12 om 11:22

Hoi allemaal,
Ik heb een vraag over vruchtbaarheid na kort pil gebruik. In februari van dit jaar ben ik bevallen van ons eerste kindje. Daarna ben ik in april weer begonnen met de pil, mijn menstruatie was toen nog niet vanzelf weer begonnen. 
Nu ben ik afgelopen maand (november) opnieuw gestopt met de pil en inmiddels ben ik 3 dagen over tijd.   Nu ben ik benieuwd of ik zo snel alweer zwanger kan zijn of dat mijn cyclus gewoon nog niet weer op gang is gekomen.. wie van jullie was meteen de eerste ronde na stoppen met de pil al zwanger?
Testen vind ik nog wat vroeg en ben een beetje bang voor een negatieve uitslag.  ik heb wel meer afscheiding, n opgeblazen gevoel en denk dat mijn borsten gevoeliger zijn. Bij de eerste werd ik meteen na het stoppen met de pil weer heel regelmatig ongesteld en was het de derde ronde raak. Ik had toen niets door tot ik ruim n week over tijd was dus echt signalen kan ik niet herkennen. 
Vind het wel super spannend dus ben erg benieuwd naar jullie reacties!
Groetjes J 

reageer

Anoniem (Gast) 13-12 om 13:33

Mijn schoonmoeder en schoonzus waren gelijk zwanger na het stoppen met de pil. ik zelf ben 4 jaar onregelmatig geweest na de pil voor ik zwanger was van de eerste, na de  bevalling was ik gelijk regelmatig dus voor de 2de duurde niet lang (6 maanden na de eerste  oeps, dat was wat sneller als de bedoeling was) voor ik zwanger was. Maar ik begin zelf nooit meer met de pil omdat mijn lijf er blijkbaar te heftig op reageert. dan maar een rubbertje 
Maar goed iedereen reageert anders op het ontpillen de een is sneller als de ander.

Jo (Gast) 13-12 om 13:55

Ja dat is natuurlijk ook waar, iedereen reageert er anders op. Wellicht had ik ook niet opnieuw met de pil moeten beginnen maar dat leek toen een goede optie omdat dat de eerste keer ook prima ging.    ik ga nog maar even afwachten en dan toch testen, wie weet! hoe was jouw tweede zwangerschap?

Anoniem (Gast) 14-12 om 09:52

Ging prima, ik voelde me goed. mijn dochter is inmiddels 5 weken oud en doet het goed.

Jo (Gast) 14-12 om 14:12

Super! geniet ervan!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden na kort gebruik pil' in het Zwanger worden forum