Man dichte zaadleiders en vrouw onbehandelde chlamydia.

2 antwoorden en 33934147x bekeken

Avagile 28-02 om 20:23

Hallo,
Ik zal even in het kort uitleggen mijn man heeft 1,5 jaar geleden een hersteloperatie gedaan en dat was goed gelukt. Na al die tijd proberen zwanger te raken en zonder resultaat mochten we naar het ziekenhuis. Daar kwam uit het zaad onderzoek dat er helemaal geen zaadcellen meer te zien waren. Dus waarschijnlijk zijn zijn zaadleiders nu dicht gegroeid door littekenweefsel.

Nu kwam er uit mijn bloedtest dat er chlamydia te zien was. Alleen is nu afwachten op het uitstrijkje of ik het nu nog heb of niet. Daarbij is de vraag omdat het onbehandeld is (omdat ik het niet wist ) of het veel heeft aangetast. Ik viel van mijn stoel toen ik het hoorde.

Nu zijn we dus allebij vermindert vruchtbaar.

Ik vroeg mij af of er meer mensen zijn die een of beide situaties kennen of meegemaakt hebben en hoe dat is afgelopen?

reageer

Johanna (Gast) 04-04 om 14:57

Heel herkenbaar. Ik heb te laat behandeling voor syfilis gezocht waardoor mijn man ook geïnfecteerd is geraakt. Hierdoor zijn we nu beiden verminderd vruchtbaar, en daarbij is mijn man ook nog eens grotendeels impotent. Dat was overigens ook de reden dat ik vreemd ging.

Avagile 07-04 om 07:56

Pff jeetje heftig. Daar is mijn man ook heel bang voor, omdat hij ook een stuk ouder is. Maar zijn jullie wel verder gegaan met de kinderwens?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Man dichte zaadleiders en vrouw onbehandelde chlamydia.' in het Zwanger worden forum