vroege miskraam?

5 antwoorden en 33770452x bekeken

sneeuwvlokje 15-03 om 15:54

Hey Jenny,
ik heb zelf bij mijn vroege miskramen (op 5 weken) nooit echt iets van een vliesje opgemerkt, maar het zou zeker kunnen. Als het een vroege miskraam is, kunnen ze dat normaal gezien wel in je bloed zien (dan is je hcg lichtjes verhoogd) dus je kan zeker eens langs de huisarts langsgaan. 

reageer

Jenny00 15-03 om 17:43

Dank je wel voor je reactie sneeuwvlokje  Ik heb een zwangerschapstest gedaan, die gaf negatief. Maar de huisarts heb ik nog niet gebeld. Ik twijfel een beetje omdat ze niet de meest meegaande persoon is.. 

MamaN 16-03 om 12:51

Ik heb het zelf nooit gehad Jenny, volgens mij ook nooit echt stolsels gehad bij mijn menstruatie. Maar bij mijn miskraam had ik wel veel stolsels ook toen het meeste er al uit was. Volgens de gynaecoloog kwam dat vanuit me baarmoeder om nog iets eruit te krijgen. Ik zou het gewoon even navragen als ik jou was bij de huisarts

Jenny00 16-03 om 13:05

Dank je wel voor je berichtje MamaN  
Ik ga het inderdaad toch maar even navragen, want hier op het internet kan ik er niet zoveel over vinden. Zal ook wel weer per persoon verschillen. 

sneeuwvlokje 16-03 om 13:32

Het kan trouwens wel dat je zwangerschapstest negatief is, maar dat je toch (heel kort) zwanger was. Ik gebruikte de kruidvat-testen en die zijn naar mijn ervaring wel heel gevoelig want zelfs bij hcg 12 had ik een heel licht streepje. Succes bij de huisarts!Jammer dat het niet zo'n meegaand persoon is. Hopelijk kan ze je toch wat meer zekerheid geven.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'vroege miskraam?' in het Zwanger worden forum