Moeilijk zwanger worden

1 antwoord en 33341939x bekeken

Jaymee (Gast) 06-04 om 14:13

Hoi allemaal, ik ben hier nieuw en ik zal me even voorstellen..
Ik ben jaymee en 23 jaar oud ik woon samen met mijn vriend (32) en mijn zoontje (1.5).
Na een moeilijke periode in 2012 door een miskraam , ben ik eindelijk pas zwanger geworden in 2015. Gelukkig van een gezond zoontje ! Nu hebben wij besloten om te proberen voor een 2e kindje..
Het is toen al niet makkelijk geweest en dat zal het vast en zeker nu ook niet worden. Maar we houden goede hoop !..
Ik zal het een beetje uitleggen... Nooit is mijn lichaam op orde geweest (zo zou ik het noemen haha) Altijd heel erg onregelmatig, al sinds dat ik mijn ongesteldheid kreeg.. en het werd steeds erger .. van maandelijks naar om de maand. van om de maand naar om het kwartaal.. tot zelfs 1 keer per half jaar...
Ik heb meerdere vruchtbaarheids onderzoeken gehad maar geen afwijking niks. alleen gebeurd het niet zo als het hoort. Ook met medicijnen gebeurd er niks en meerdere ziekenhuizen hadden het op gegeven. ik heb nogsteeds geen duidelijkheid erover.
Maargoed ik raakte zwanger ! ik was zo enorm blij ( maar ook bang) in okt 2015 is hij geboren een gezond zoontje van 3135 gr en 48 cm ! super blij en we genieten er nogsteeds van !! wat is het geweldig om moeder zijn!
Na 11 maanden werd ik pas voor het eerst ongesteld , en na 26 dagen weer ! dus ik was blij ! mischien komt toch alles nog goed ! die maand erna duurde het 7 dagen langer.. die maand erna zelfs 34 dagen langer. 
En nu onze kleine man 1.5 is zouden we graag nog een kindje willen.. maar hoe het er nu uit ziet gaat er weer veel tijd overheen.. Maar positief blijven is belangrijk ! 
Graag zou ik met meerdere mensen willen praten die misschien het zelfde hebben of hebben gehad of iemand dichtbij kennen die zo iets ook heeft meemaakt  .. 
en ook nog een kindje willen , of voor de 1e kindje.... en hoe het allemaal verloopt en elkaar erin te steunen!

Verder hoop ik voor iedereen een voorspoedige zwangerschap en vreugde !! 
Groetjes

reageer

Nora 10-04 om 14:57

Hallo Jaymee,
Wat ben ik blij om te horen dat het zo ook lukt..
Ik heb het zelfde probleem als jou, ik word ook nooit maandelijks ongesteld, kan soms maanden duren..
Ik heb 5 jaar de pil genomen en ben sinds januari 2017 gestopt.. ik ben dan exact 1 maand later ongesteld geworden en sinds dien niets meer..
Ben ook altijd bang dat ik hierdoor niet kan zwanger raken.. 
Al ben ik wel blij om je verhaal te lezen, geeft me wat hoop
Ik wens je heel veel succes, en hoop voor jou dat het snel raak is!!!
Groetjes,
Nora

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Moeilijk zwanger worden' in het Zwanger worden forum