Help

4 antwoorden en 32542300x bekeken

Onzeker (Gast) 23-06 om 16:56

Hallo, ik had een vraagje, onlangs heb ik seks gehad met mijn vriend zonder condoom, dat is nog niet zo erg, maar ik ben net overgestapt op een andere pil en ben niet erg zorgvuldig geweest met het slikken van de pil. Ook was dat we seks hadden rond een dag dat ik me eisprong zou moeten hebben. Hoe groot is de kans dat je zwanger raakt? 

reageer

Anoniem (Gast) 23-06 om 17:11

Die kans is zowiezo aanwezig als je niet zorgvuldig bent met de pil

Onzeker (Gast) 23-06 om 17:18

heb ook steeds het idee dat ik veranderingen merk, heb steeds zuurbranden en het idee dat alles omhoog komt, maar omdat het een drukke periode is en ook griep rond gaat kan ik alles moeilijk plaatsen

Maria 23-06 om 17:39

Als je niet zwanger wil worden is geen condoom gebruiken niet slim. De pil geeft namelijk geen 100% garantie op niet zwanger worden.
Om je vraag te beantwoorden: er is een kans dat je zwanger bent. Zo'n 2 weken na je eisprong kan je dat testen. Dat is de enige (vroege) manier om er achter te komen. Een negatieve test wil dan nog niet zeggen dat je echt niet zwanger bent, daarvoor moet je wachten op je volgende menstruatie.

Cilia (Gast) 24-06 om 11:33

Je komt er gauw genoeg achter of je menstruatie uitblijft Als je niet zorgvuldig omgaat met de pil blijft er altijd een risico. Maar dat heeft jullie beide niet tegen gehouden om geen sex te hebben. 
Wie weet kunnen we je feliciteren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help' in het Zwanger worden forum