Roze afscheiding

2 antwoorden en 27880993x bekeken

Daniek (Gast) 08-06 om 13:52

Dag dames

Ongetwijfeld een vraag die vaker na voren is gekomen maar ik wil hem graag nogmaals stellen.
Ik ben nu een week gestopt met de pil, ik ben  2 weken geleden nog ongeteld geweest, ben daarna begonnen met een nieuwe strip maar toch al snel de keuze kunnen maken dat ik zou stoppen omdat we heel graag een tweede kindje willen. Ik heb nu sinds een dag of 2 wat krampjes en hoofdpijn en vandaag opeens ook roze afscheiding. Kan dit te maken hebben met het ontpillen nog of zou ik ook zwanger zijn. Dit vraag ik me vooral af omdat ik na de stopweek nog maar een paar dagen de pil heb geslikt. We hebben tussendoor gemeenschap gehad 

Groetjes 

reageer

Tooby 08-06 om 13:57

Het kan ook ovulatie bloeding zijn (of je moet echt een hele korte cuyclus hebben, sinds je twee weken geleden nog ongesteld was) maar het kan inderdaad ook ontpillen zijn en dus tussentijds wat bloeden.

Hoofdpijn, krampjes, tussentijds wat bloeden kan goed na het stoppen van de pil, maar hoort ook bij aankomende ovulatie.
Omdat je pas een week geleden bent gestopt met de pil, is de kans op zwangerschap vrij klein.

Red_tears (Gast) 08-06 om 20:21

Als ik het goed lees heb je je onttrekkingsbloeding 2 weken geleden gekregen. Dan ben je begonnen met een nieuwe strip, maar al snel ermee gestopt. Dan is het normaal dat je nu wat roze afscheiding hebt. Het zal weer een soort onttrekkingsbloeding zijn. Zwanger kan je niet zijn, want je hebt nog geen eisprong gehad. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Roze afscheiding ' in het Zwanger worden forum