Hoe groot is de kans?

1 antwoord en 25241243x bekeken

farah93 08-01 om 20:59

Hallo dames,
Graag stel ik mezelf kort voor. Ik ben Farah, 25 jaar en mijn vriend is 38. Wij hebben tot nu toe samen geen kinderwens omdat we allebei een drukke baan hebben waarbij we beide veel reizen. Nu is het niet zo dat wij nooit kleintjes willen. Ik vraag me überhaupt wel af hoelang een man ‘kan’. Ik weet dat mijn vriend een stuk ouder is dan ik (leeftijd is voor ons maar een getal) vandaar dat ik toch benieuwd ben naar mensen hun ervaringen met ‘oudere’ mannen. 
Ik denk eerlijk gezegd ook dat het deze maand raak is. Ik gebruik geen anticonceptie omdat ik erg slecht tegen de hormonen kan... maar dit heeft ons er niet van weerhouden om gewoon onveilig seks te hebben. Ik zit nu op dag 15/16 denk ik van mijn cyclus en gezien de hoeveelheid seks er is geweest rond de vruchtbare dagen, stress ik toch wel een beetje . Een kindje is meer dan welkom, de timing alleen ongelukkig .... vandaar mijn vraag hoe vruchtbaar denken jullie dat mijn vriend is op die leeftijd?

P.s. Ik hoop niemand te beledigen met mijn post. 
Liefs, farah 

reageer

Nancy 09-01 om 13:12

Farah, mijn man is 41 en erg vruchtbaar. Zijn sperma is meerdere malen onderzocht ivm dat wij ivf doen en het is echt topkwaliteit.
Dus ja...er is toch wel een kans dat je zwanger bent. Maar het enige wat je kan doen is afwachten...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe groot is de kans? ' in het Zwanger worden forum