Wie kan mij helpen met een vraag

9 antwoorden en 24966549x bekeken

Lin (Gast) 28-01 om 13:15

Hallo allemaal 
Ik ben Linda en heb 23 dec een miskraam gehad met bijna 10 weken nu eindelijk gisteren mijn eerste menstruatie begonnen nu vraag ik mijn eigen af waneer ik weer een ovulatie heb wij willen graag weer proberen zwanger te worden en gaan er dan ook voor. Toen ik voor de eerste controlle kwam bij de vloskundige zag zei dat ik een cylcus had van 34 moet ik dit aan houden ?en ze zeggen dat als ik nu een menstruatie heb dat ik de ovulatie over 14 dagen heb 
Al vast bedankt groetjes linda 

reageer

Nancy 28-01 om 15:51

Hai Linda,

Wat verdrietig dat je een miskraam hebt gehad, veel sterkte ermee.
Helaas is het moeilijk te zeggen wanneer je je ovulatie kan verwachten. Na een miskraam kan het even duren voordat je cyclus weer helemaal goed is.
Misschien een idee om ovulatietesten te gaan gebruiken? Dan weet je wanneer je je eisprong hebt.
Ik hoop voor je,dat je cyclus snel weer in orde is.

Groetjes

pinge30 (Gast) 28-01 om 16:55

Oh Linda wat vreselijk. En net zo voor de feestdagen ook. Ik heb het nooit meegemaakt gelukkig maar lijkt me erg zwaar. Ik denk wel dat het rond idd die tijd is dat je zelf zegt. Maar zoals nancy zegt is je hormoonhuishouding mischien wat van slag. Je kan evt ovulatie testen halen als je t zeker wil weten. Die gaven t bij mij altijd goed aan. Ik bestelde ze ergens online en waren ze niet duur. Veel succes. Hoop voor je dat je gauw weer zwanger raakt!
Liefs!

Lin (Gast) 29-01 om 15:10

Bedankt voor jullie lieve berichten 
Nancy en pinge30
Het is heel zwaar geweest Ja dit gun je niemand. Ik heb nooit met ovulatie testen gewerkt dus zou ook niet weten waneer ik daar mee moet beginnen ze zeiden altijd gewoon om de dag gemeenschap hebben. Waneer zou ik het kunnen gaan proberen met ovulatie testen  ?
Groetjes Linda 

Nancy 29-01 om 15:26

Linda, Ik begin zelf altijd op dag 10 van mijn cyclus.
Dag 1 is de 1e dag van jouw menstruatie. 

Groetjes

lin 30-01 om 23:31

dank jewel Nancy
zit nu op 5e dag en word minder dus als ik jou begrijp kan ik heb beste over 5 dagen met ovulatie testen gaan beginnen 
groetjes linda

Anne 31-01 om 08:26

Dat is inderdaad handig als je inderdaad met ovulatietesten gaat werken. Zelf in september een miskraam gehad en heb ze ook gebruikt, eerste 3 cyclussen afwijkende cyclus en de 4de pas weer normaal van 4 weken. Heb zelf die van de action gebruikt, waren prima maar werken niet voor iedereen geloof ik. Heel veel succes en hoop dat het jullie snel weer gegund is!

Nancy 31-01 om 09:43

Linda, klopt meid. En wat Anne ook zegt,die van de Action zijn goedkoop en voor de meeste mensen werken deze super (voor mij persoonlijk ook). 

lin 12-02 om 13:15

Nancy 
ik heb ovulatie testen gehaald en getest hij geeft idd een streep en goed te zien alleen nog niet zo dik als de test streep ik heb een topic geopend bij ovulatie en daar staat de foto bij
groetjes lin

Nancy 12-02 om 13:32

Nog even volhouden Linda,ze zullen vanzelf mooi oplopen 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie kan mij helpen met een vraag' in het Zwanger worden forum