Menopur en IUI

3 antwoorden en 24872048x bekeken

Wish82 03-02 om 18:44

Hallo dames, ik ben vrij nieuw op het forum, al ben ik ruim 1,5 jaar bezig met zwanger worden van ons eerste kindje. Na 1 jaar toch laten onderzoeken en blijk toch wat issues te hebben waardoor ik moeilijk zwanger word, na verschillende onderzoeken gaan we nu starten met IUI. Ik ben nu een week bezig met hormonenen prikken. Zijn er nog meer onder jullie die dit doen en wat zijn jullie ervaringen? Ik voel mij compleet anders door de hormonen, heb dinsdag mijn eerste echo om te kijken hoe mijn eitjes zich ontwikkelen. ( die zijn dus normaal aan de laga kant) vind het zo spannend allemaal, maar voel mij best eenzaam in dit traject. Mijn man is super lief en behulpzaam maar hij kan t nooit helemaal snappen natuurlijk. 

reageer

Anne 03-02 om 20:39

Heb er geen ervaring mee, maar als je onderaan de pagina kijkt zie je waarschijnlijk het gezellige mmm groepje deel6. Daar zitten veel dames die er ervaring mee hebben, en je wellicht antwoord kunnen geven. 

Wish82 03-02 om 21:37

Dank je wel Anne, ik zal daar eens kijken

Mamavantwee (Gast) 03-02 om 21:51

Ik herken wat je zegt  Ik ben hormonen gebruikt voor icsi, maar voelde me ook best alleen in dat traject. Man was hartstikke lief, maar stond toch aan de zijlijn  Ik moest aan de spuitjes denken, k kreeg de verschrikkelijkste buien en had wekenlang constant hoofdpijn. Je kunt het proberen voor te stellen maar voelen kunnen ze het niet.
Heel veel succes en sterkte jou! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Menopur en IUI' in het Zwanger worden forum