De moed verliezen

8 antwoorden en 24036215x bekeken

Inge (Gast) 08-04 om 15:19

Hallo!
Ik ben Inge en momenteel 22jaar jong. Ben momenteel al 8maanden gestopt met de pil en constant erop komen dat ik weer al niet zwanger ben maakt me zo bang vooral door mijn enorme kinderwens. Mijn vriend & ik klussen niet zo heel vaak daar we slechte uren hebben op het werk gesplitste diensten Enzo verder. Nu 8maanden en nog niets. Mijn vriend heeft ook al 3 operaties gehad aan een spatader intiem ;( en ik ben heel onregelmatig. Momenteel rond de 35 dagen cyclus. Maar kan heel veel verschillen. Mijn eisprong vind ik niet ook niet met temperaturen want dit gaat van heel hoog naar hele lage temperatuur. Nu ... Heb ik op dag 32 vandaag rauwachtig dradig slijmerige afscheiding sorry voor de details. Maar op internet staat er dat dit een eisprong kan aangeven nu nog ???? Ik ben helemaal ten einde raad. Wat denken jullie en hoe gaat het bij jullie. Vriendelijke groetjes Inge! Hopelijk reactie zou echt helpen.

reageer

Axelle (Gast) 08-04 om 18:01

Hey, 
Uiteindelijk is het afwachten.
Misschien na een jaar eens naar een gyncecoloog stappen? ????
Zeker de moed niet opgeven Inge!

lm 08-04 om 18:43

Inderdaad de moed niet opgeven! Als je een aantal maanden hebt getemperatuurd (en ook volgens de regels!) dan zou ik daarmee naar de dokter stappen. Dan heb je bewijs. 
Heb je wel eens ovulatietesten gedaan? Ik vond die veel duidelijker dan tempen of afscheiding bijhouden. Na de seks kon ik het slijm moeilijk onderscheiden. En tempen is super gevoelig. Als je al wat langer slaapt, ziek bent of veel wakker ligt klopt het vaak al niet meer. De maand dat ik zwanger raakte bleef mijn temp heel laag dus snapte er niks meer van. De ovu testen waren precies. Ik had de dag na de positieve ovu test ook ovu pijn en een hogere temp dus die werkten goed. Succes!

Inge (Gast) 08-04 om 19:29

Hallo, zal eens proberen met ovulatietesten. 
Bedankt voor de tip!
&We doen ons best ????????

lm 08-04 om 19:32

Mocht je goedkope willen proberen, ik had ze van 2-besure en dan de gevoelige (ze hebben gevoelige en extra gevoelige) anders kunnen ze te gevoelig zijn en dan heb je altijd een streepje. Ik had met de gevoelige ook altijd een licht streepje maar ze zijn pas positief als ze heel donker zijn. Op mijn profiel staan ze als je wilt zien hoe ze eruit zienhopelijk geeft dit wat duidelijkheid! Die van de action worden ook veel gebruikt maar heb alleen ervaring met die van 2besure . 

Betty 08-04 om 20:03

Heel begrijpelijk Inge, elke keer ongesteld doet toch pijn. Maat geef de moed nog niet op! 
De ovutesten van 2besure vind ik ook duidelijk en zo goedkoop dat je rustig een keer vaker kunt testen als je twijfelt. In combinatie met 2 maand temperaturen gaf bij mij wel heel duidelijk weer wanneer mn ei was. 
Het eiwit achtige draderige slijm is vaak ook een teken van je vruchtbare periode. Ik heb ca 4/5 dagen voor mn eisprong echt een klodder van dat slijm, dat is voor mij wel een duidelijk startsein voor de vruchtbare periode. Alleen is het bij ons zonder duidelijk aanwijsbare reden nog steeds niet gelukt na 2 jaar. Over de 1e 9mnd en 11 korte cyclussen gedaan. 

Inge (Gast) 09-04 om 09:33

Im en Betty,
Hartelijk dank voor de tips.
Had al aan familie en vrienden gezegd dat ik de pil gestopt was. Had ik beter niet gedaan want daarmee is de druk nu groter. Mensen die na 2rondes zwanger waren verstaan niet zo goed dat sommigen er langer over doen(zucht) maar goed om eens te horen dat ik niet de enige ben en dat dit niet perse negatief moet zijn want ik werd echt bang dat het niet zal lukken. Heel bedankt voor de tips& Betty ik hoop voor jou ook op het beste !!! Groetjes

lm 09-04 om 09:55

Dat is zeker waar maar als je met ze deelt dat jullie voor een kindje gaan kun je misschien ook delen dat het allemaal nog niet zo snel lukt. En ook dat je het fijn vind als ze er niet vaak naar vragen en ze het wel horen als het zover is. En anders het met een grapje laten vallen als het moeilijk is te zeggen.
Ik moet zeggen dat dat vaak wel pas word beseft als je het zelf meemaakt of van dichtbij meemaakt. Ik deed zelf ook zulke uitspraken tot ik me besefte dat het allemaal niet zo makkelijk is. Ik heb wel zelf erg veel geluk gehad om snel zwanger te raken (2e maand en 5e maand) maar daar tegenover staat wel het verlies van ons zoontje. Ook was mijn lichaam ‘pas’ na 2 maanden langzaam klaar om weer voor een kindje te proberen. 
De testen hebben me wel de houvast gegeven die ik nodig had. De dagen dat de testen negatief waren moest ik even niks en kon ik het wat meer loslaten omdat ik wist dat het toch weinig nut had. Dat gaf me de nodige rust en pauzes. Hopelijk helpt het je in het proces! Ik denk dat tempen wel belangrijk is omdat een huisarts of gyn dit vaak nodig heeft als ‘bewijs’ dat je geen eisprong hebt of een late. Die testen kunnen ze nogal eens afschuiven onder onzin. 
Ik had mijn eisprong rond dag 20-25 en kreeg 10 dagen later mijn ms. Ik had dus maar een luteale fase van 9 dagen. Hiermee is het wel geluk 

Heeel veel succes en als je vragen hebt of je hard wilt luchten weet je ons te vinden! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'De moed verliezen' in het Zwanger worden forum