Zou het kunnen of eigenlijk niet?

1 antwoord en 23945377x bekeken

Kimm 17-04 om 07:38

Goededag Lieve Mensjes, 
Ik zit een beetje in dubio, en hoop dat er mensen zijn met deze ervaring. 
Op 13 April ben ik ongi geworden nouja ik heb wat bloed verloren, normaal ben ik echt heel heftig ongi 7 dagen lang dat ik echt wel om de 2 uur moet verwisselen, nu was het zo weinig en eigenlijk alleen maar bruin kleurig niet helder rood, en heeft 2,5 dagen geduurd en nu alleen nog een beetje met vegen.. (sorry voor deze beschrijving) 
Na mijn ei had ik al wel snel last van krampen en rommelende darmen, 2 dagen voor mijn "menstruatie" was ik behoorlijk misselijk en nu nog met vlagen. Ook heb ik nu pijn in mijn onderrug en heb wel een raar gevoel in me onderbuik. 
Het punt is.. 3 jaar geleden zijn mijn ex en ik 2 jaar bezig geweest om zwanger te worden wat niet ging en zouden voor inseminatie gaan, dit is er nooit van gekomen helaas, nu heb ik dus sex gehad met hem rond mijn ei denk ik. 
Ik ben altijd rond 12 tot 14 ongi en dat klopt ook altijd, in maart was het de 12de en deze maand de 13de in feb de 14de .. maar als ik dan een berekening maak zou ik afgelopen maand een vruchtbare periode hebben van 25 tot 31 Maart maar 30 maart de ovulatie .. we hebben op 23 maart sex gehad dus dan zou het toch eigenlijk niet mogelijk zijn als de 30ste me ovulatie zou zijn geweest? of kan het ook echt voor de 30ste gebeuren? Sorry misschien een beetje dom om te vragen haha.. 
Maar we zijn dus eigenlijk niet bezig om zwanger te worden maar omdat we er van uitgaan dat het eigenlijk bijna onmogelijk is dat ik zwanger wordt hebben we dus onveilig sex gehad.. ik heb de 12de wel een test gedaan maar die was negatief en toen begon het een beetje te bloeden en had ik het achter me gelaten alleen nu dus maar 2,5 dag ongi wat me weer doet twijfelen.. 
Zou iemand me kunnen vertellen of het überhaupt wel mogelijk kan zijn aangezien die ovulatie.  
Alvast bedankt
Groetjes
Kimm 

reageer

Anoniem (Gast) 17-04 om 08:06

Het kan maar een test is de enigste die het kan vetellen. Dus ga er een doen zou ik zeggen

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zou het kunnen of eigenlijk niet?' in het Zwanger worden forum