Innesteling op nod?

5 antwoorden en 17556495x bekeken

Miley 12-10 om 21:04

Heey ,
Heeft er iemand een ervaring met een innesteling op nod?
Ik zou gisteren / vandaag ongesteld moeten worden , maar tot op heden niets , enkel 1 heel klein licht roze vlekje ...
Ik had vandaag een zwangerschaps test van action gedaan , deze was negatief 
Ik voel geen krampen / buikpijn etc enkel licht gevoelige borsten en wat lagere rugpijn 

reageer

Mimi 12-10 om 21:09

Dit klinkt eerlijk gezegd alsof je gewoon iets later ongesteld gaat worden...

Schuimpie 12-10 om 21:09

Heb je ovulatietesten gebruikt? Bij mijn 1e zwangerschap heb ik geen ovulatietesten gebruikt dus ik wist ook niet wanneer mijn eisprong geweest was.
Ik was uitgegaan van een cyclus van 28 dagen zoals ik gewend was bij pilgebruik, echter op nod geen menstruatie en negatieve test! Uiteindelijk had ik op dag 41 pas een positieve test in handen dus waarschijnlijk een eisprong rond dag 27 gehad!

Miley 12-10 om 21:12

Heey,  ik hoef geen ovulatie testen te gebruiken gezien ik opgevolgd word door het ziekenhuis , zondag 27 september was mijn ovulatie , dus ik ben wel heel zeker daarvan .
Ben benieuwd wat het nog gaat worden vannacht en morgen,  als ik nog eens zou testen zou dit zowizo pas donderdag ten vroegste zijn 

Orchidea 13-10 om 07:51

Ja, ik, of het een innesteling was of gewoon een contactbloeding ofzo, geen idee maar op nod, en de dag erna verloor ik een klein beetje rozig bloed. Ik testte overigens 2 dagen voor nod positief, dat wel. Kijk het nog even aan, het kan, maar ga ook uit van een op gang komende menstruatie. 

Druifje24 14-10 om 00:34

Ik zou nog even afwachten op dit moment als het bloeden heviger word dan word je ongesteld zo niet nog een test doen of bloed laten prikken! Dan weetje het zeker.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innesteling op nod?' in het Zwanger worden forum