Kinderwens en endometriose

1 antwoord en 45721689x bekeken

Sophia81 26-11 om 13:48

Hallo allemaal,
Ik ben nieuw hier op het forum en heb meteen een paar vragen (heb ook al een vraag als gast gesteld) zijn er hier meer meiden die een kinderwens hebben / zwanger zijn/ een kindje hebben en endometriose hebben? Ik ben al een tijd de pil gestopt en sindsdien gebruiken man en ik condooms totdat we besluit hebben genomen om nu te proberen zwanger te worden of nog wachten. Wat betreft endometriose kunnen we het best zo snel mogelijk beginnen want hoe langer we wachten hoe meer kans er is dat het moeilijker gaat (ook met leeftijd natuurlijk maar dit maakt het nog meer). Alleen zijn de omstandigheden nu nog niet optimaal. Wel wat betreft onze relatie en woonruimte, maar niet wat betreft de financien (zie ook andere topic). De financiele vraag speelt nu het meest door mijn hoofd vandaar die eerdere vraag maar als ik geen endometriose zou hebben dan zou ik er ook nog weer anders tegenaankijken, nu dringt de tijd meer dan anders.
Zo lastig!

reageer

Marjolijn 28-11 om 15:06

Hoi Sophia,
Wij hebben ook een kinderwens en ik heb endometriose. Wij zijn in mei/juni begonnen. De gynaecoloog heeft tegen ons gezegd het beste is zwanger worden of de pil voor altijd slikken. 

Het financiële stukje kan ik je niet zo goed bij helpen. Ik weet niet hoe erg krap jullie zitten? En wat je wensen daarin in zijn.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kinderwens en endometriose ' in het Zwanger worden forum