Lage amh en korte cyclus

0 antwoorden en 14566379x bekeken

sam 29-04 om 16:51

dit onderwerp is mogelijk al eerder voorbij gekomen, maar ik zoek mensen met ervaring en hopelijk mensen die me wat hoop kunnen bieden. 
Doordat ik advertenties over Grip op je vruchtbaarheid voorbij zag komen, heb ik mijn AMH waarde laten meten. 
ondertussen waren mijn vriend en ik al wel even een paar maanden bezig met zwanger worden, maar pas na een jaar krijg je je verwijzing. 
Toen hoorde ik de uitslag van mij AMH waarde, deze was 0.58, ik was helemaal overstuur maar een doorverwijzing kreeg ik nog steeds niet. Mijn huisarts had gebeld met twee ziekenhuizen in de buurt en die gaven aan dat deze waarde geen ander protocol gehanteerd werd. 
In de keren daarna werd mijn cyclus van 24/25 dagen ineens 21 dagen, weer van slag natuurlijk. Gelukkig wilde de huisarts me toch wel door verwijzen. 
Helaas duurt het nog een maand voor ik eindelijk naar het ziekenhuis kan. 
onderhand is nu op dag 16 mijn menstruatie weer doorgebroken. 
moet is eigenlijk niet eens een menstruatie te noemen, ik bloed minimaal. 
elke maand vind ik middels ovulatie testen wel een piek, maar ik krijg almaar zo een klap in me gezicht, nu voelt het helemaal of me lichaam gaat falen. 
Is er nog wel hoop? 
En moet ik in het ziekenhuis gelijk doorvragen naar ivf, zodat er eitjes ingevroren worden gezien ik uiteindelijk  geen eitjes meer zal produceren als ik echt in de overgang ga. 
En hoe snel kan die amh nog verder dalen, hoelang heb ik nog de tijd. Ik voel me zo onzeker en zo verdrietig almaar weer. 

reageer