Grote zwangerschapswens na miskraam

3 antwoorden en 45111109x bekeken

Lon (Gast) 06-03 om 19:18

Hallo allemaal,
Ik zoek 'lotgenoten' die ook bezig zijn om zwanger te raken. Ik ben 26 jr, heb al een zoontje van 2 jr en bleek in september zwanger te zijn van onze tweede. Eerste keer binnen 1 maand zwanger, tweede keer binnen 3 maanden. Helaas liep de tweede uit op een miskraam bij 8 weken, die kwam niet natuurlijk op gang dus heb ik een curettage gehad. Precies 28 dagen na de curretage kreeg ik mijn menstruatie weer. Dat is nu ruim 2 maanden geleden en we zijn dus 2 maanden bezig zwanger te worden. Het vervelende is dat mijn cyclus na de miskraam helemaal overhoop ligt. Nu ben ik bijvoorbeeld 2 dagen over tijd en al een paar dagen misselijk, net getest maar niet zwanger. Flinke teleurstelling!! Nu maar voorgenomen om een volgende keer pas te testen als ik een week of langer over tijd ben, om valse hoop en grote teleurstelling te voorkomen. Frustrerend!! Zou het daarom fijn vinden om die dingen te kunnen delen met anderen die er ook mee bezig zijn.
Groetjes Lon

reageer

:) Hope :) 09-04 om 20:14

Hoi Lon.

Ik weet precies wat je bedoelt.
Mijn cyclus was ook overhoop gegooid na mijn 2 miskramen in 10 maanden tijd. Ik bleek bij de 1e zwangerschap al 6 week zwanger te zijn toen we erachter kwamen. 1e zwangerschap miskraam gehad met 11 weken.
2e zwangerschap al 5 week zwanger toen we erachter kwamen, en miskraam met 9 weken.

Bij bij heeft het ook lang geduurd voor dat mijn cyclus weer op gang kwam na mijn beide miskramen.

Na mijn 2 miskramen heb ik onderzoek gehad in het ziekenhuis. Omdat ik erachter kwam dat de anticonceptie die ik gebruikte niet hielp en aansloeg daarom ben ik ook zwanger geworden (door de pil heen).
Uit het onderzoek bleek dat ik mijn eisprong niet respectievelijk 14 dgn na mn laatste menstruatie heb, maar 3 - 4 dagen later. En dit maakt mij extreem vruchtbaar zeker in combinatie met mijn vriend.
Volgens de Gynaecoloog ben ik vrij snel zwanger...

Als je nog een keer wilt praten, dan ben ik er.
En je kunt/ mag mij altijd mailen. 
Ik vindt het ook wel fijn om er met iemand over te praten die het zelfde heeft gemaakt als ik.
Ik praat er wel veel over met mijn vriend. En laat dan ook even alles los, ik laat dan een traantje. Omdat ik er nog steeds veel last van heb en door de miskramen is mijn kinderwens en om snel zwanger te worden, erg groot geworden.

Ahanna 10-03 om 10:37

Hallo,

Ik heb vorig jaar februari een miskraam gehad na bijna 8 weken.
Nu gaan we het de volgende cyclus weer proberen met behulp van clomid.

Groetjes Ahanna

jolle (Gast) 29-08 om 02:57

Heb miskraam na 7 werken , maar het pijnlijkste is na 19 jaar weer zwanger. Ben pas thuis en wilt heel graag nog een kind. How lang moet ik wachten?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Grote zwangerschapswens na miskraam' in het Zwanger worden forum