Ben ik zwanger?

5 antwoorden en 45059304x bekeken

Mashonaa (Gast) 21-04 om 03:16

Hallo,

Ik heb een vraag, 15 maart ben ik ongesteld geweest precies optijd, ik heb al jaren een cyclus van 33 dagen dus ik zou 17 april weer ongesteld moeten zijn geworden. Inplaats daarvan was ik het 7 dagen tevroeg wat mij nog nooit is gebeurt, mijn normale menstruatie duurt altijd 4 dagen en deze keer waren het 2 dagen. Zondag 24maart heb ik onveilige sex gehad 10 dagen voor mijn eiersprong, en nu heb ik gelezen dat sperma in uitzonderlijke gevallen wel 10 tot 15 dagen in leven kan blijven. Dus ik vraag mij af of dit wel een menstruatie was of innestelings bloed aangezien de bloedding precies 7 dagen na mijn eiersprong is geweest en ik nooit tevroeg of telaat ongesteld word? Ook zou ik nu dus anders al 3 dagen overtijd zijn. Is er kans dat ik zwanger ben?

reageer

Mashonaa (Gast) 21-04 om 03:41

Kan iemand misschien mijn vraag beantwoorden?

Edenjel 21-04 om 09:12

De kans is mijn inziens héél erg klein, maar om het zeker te weten moet je gewoon testen.

Mashonaa (Gast) 21-04 om 16:18

@edenjel dankjewel! Ik ga inderdaad snel een test doen, en ik ben ook nog helemaal niet bezig met het krijgen van kinderen aangezien ik nog jong ben, hopen dat de uitslag goed is

Groetjes

Suusje (Gast) 25-04 om 22:59

Hallo,

Ik heb 1,5 jaar ondertussen een mirena spiraal.
Nu heb ik echter toch het idee dat ik zwanger ben.
Eigenijk kwam ik ermee toen mijn moeder vroeg of dat ik zwanger was omdat ze iets aan mij merkte. Later vroegen ook vriendinnen van mij het. Ook is mijn buik dikker en heb ik grotere tepels gekregen.
Ik ben al verschillende weken niet lekker, buikpijn misselijk, hoofdpijn enzovoort.

Weet iemand wat ik moet doen>?
Wat denken jullie ervan?

D (Gast) 08-05 om 14:55

Hoi Suusje,

Dat zijn inderdaad tekenen van zwangerschap. Als je het zeker wilt weten is het handig om een test te doen. Ik weet niet hoe lang je deze klachten precies al hebt, maar er zijn testen die al in het vroege stadium aangeven of je zwanger bent of niet. Als je ze niet bij de apotheek wilt kopen kun je ze ook op internet halen (ik heb zelf goede ervaringen met thuistesters.nl). Zo weet je direct of je zwanger bent of niet. Ik hoop dat je er wat aan hebt en houd ons op de hoogte!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben ik zwanger?' in het Zwanger worden forum