ovulatie testen

6 antwoorden en 44796497x bekeken

linda (Gast) 03-06 om 11:03

kan iemand me alstublieft helpen?/??!!!!

reageer

Sophia 03-06 om 21:35

Linda, welk merk ovu testen gebruik je?

linda (Gast) 04-06 om 05:38

sensitive tests gebruik ik

Sophia 04-06 om 07:49

Twee streepjes betekent nog niet dat die positief is. De tweede streep moet even donker als de controle streep zijn. Als die op zijn donkerst is geweest, dan heb je dag erna je eisprong. Vrijdag was die negatief. Het kan zijn dat je ervoor te veel gedronken hebt en concentratie van de hormoon te laag was. Kortom, als je ovu tests zondag positief waren, maandag-dinsdag negatief, dan is je eisprong denk ik maandag geweest. Heb je ervoor (weekend) wel geklust? Success!

Groetjes,
Sophia

linda (Gast) 04-06 om 08:46

hoi sophie,

we hebben woensdag geklutst , omdat ik zo last had van mn onderbuik toen donderdag twee gelijke strepen gehad, en vrijdag ook geklutst toen was de streep lichter en zaterdag was ie ook lichter en zondag was ie weer even donker als controle streep en toen ook geklutst en maandag dezelfde kleur test en toen waren ze op en heb ik geen test meer gedaan..

Sophia 21-06 om 21:20

Hoi Linda. Hoe gaat het met je?

Ik gebruik digitale clear blue ovu testen. Als je deze ronde nog niet zwanger bent, probeer volgende keer ook cb testen. Die zijn duurder, maar uiteindelijk veel duidelijker. Ik heb ze bij bol.com 20stuks voor 36 euro besteld.

Liefs,
Sophia

Je kunt reageren op dit onderwerp 'ovulatie testen' in het Zwanger worden forum