Geen baarmoederslijm na vroegtijdige miskraam?

5 antwoorden en 41791792x bekeken

Marie 12-10 om 22:32

Hallo, 

Ik heb vorige maand een vroegtijdige miskraam gehad, was toen een week overtijd dus ong. 5 weken zwanger.  (ik was 4 dagen over tijd toen ik bij de dokter een positieve zwangerschapstest had, enkel bleek mijn hormoon veel te laag voor hoever ik was, er was iets wss mis bij de innesteling. ik had toen wel een vermoeden omdat ik pijnlijke borsten had, misselijk was enkel was dat de dag van de test allemaal 'verdwenen' en was bij de dokter omdat ik een blaasontsteking had anders had ik niet getest)

Nu ben ik vrijdag naar de gynaecoloog gegaan voor te kijken of alles in orde was. 
Nu wist hij me te vertellen dat hij geen baarmoederslijm zag en hij dacht dat ik nog geen eisprong heb gehad na de miskraam. Nu ben ik er toch vrij zeker van dat ik hem wél gekregen heb. Ik heb dan ontzettend veel pijn aan 1 kant en heb dit al enkele keren met een ovulatie test getest. Dagen ervoor getest negatief, pijn gehad en een gedaan als 'test' en duidelijk positief. Ik heb enkel deze maand geen test gedaan.  

Nu wou ik vragen of er nog vrouwen zijn die dit gehad hebben na een vroegtijdige miskraam?
Ik voelde me serieus onbegrepen bij de gynaecoloog. ik heb een uur en half gewacht, hij had een moeilijke bevalling en hij heeft me min of meer buitengewerkt. 

Ik had meerdere vragen maar heb er geen een kunnen stellen omdat ik verschoot van het slijmvlies en voor ik het wist al buiten stond. 

Ook zou ik volgens een ovulatie meter de 9de mijn innesteling moeten gehad hebben en de 11ste had ik bloedverlies (klein beetje en zag roze) maar dit kan volgens mij door de inwendige echo zijn? Maar als ik het google krijg ik het antwoord dat ik zwanger ben.. haha zou volgens mij best onlogisch zijn aangezien er geen slijm aanwezig is  
En ik zou morgen of dinsdag mijn maandstonden terug moeten krijgen.

Sorry voor mijn vraag, maar ik zit er toch wel mee  Heb een auto imuunziekte en heb altijd al de angst gehad dat ik niet zwanger zou kunnen raken en dan kruipt de angst er toch wel in..

Wij zijn nu 5 maand aan het 'oefenen'. 

groetjes, 
Marie

reageer

kruimel 13-10 om 10:54

Hoihoi

Wil je niet ontmoedigen maar ik heb ook regelmatig positieve ovulatie testen gehad en ik had geen eisprong! Wel heb ik een hormoon afwijking, wat hoogstwaarschijnlijk de reden was dat die testen 'op hol' sloegen. Misschien zijn jou hormonen ook nog een beetje van slag na die vroege miskraam.

Als je geen/weinig bms hebt, is de kans dat je zwanger bent idd nihil. Al zou je wel een eisprong hebben gehad, dan kan een evt. bevrucht eitje niet innestelen...

Wel heel naar dat je je zo onbegrepen voelt..Ik zou nogmaals een afspraak maken met de gynaecoloog of huisarts om je onbeantwoorde vragen te stellen.

Succes
Xkruimel

Marie 13-10 om 19:23

Ik heb het (on)geluk dat ik van een eisprong echt pijn heb,
daarom ben ik ook zeker dat ik er deze maand een gehad heb.
Ik heb deze maand niet getest  
Wou dat ik alles niet zo voelde maar blijkbaar heb ik een 'gevoelige' baarmoeder. 

Ja dat leek me ook logisch dat het niet kon innestelen. Maar zo kan het nog maanden duren voor ze er eindelijk achter komen waarom het niet lukt om een bevrucht vruchtje te houden. Ik wil ook geen 5x een positieve test hebben en dan horen dat er toch iets mis is met de innesteling. 

Ga ik ook doen, ik ga een afspraak maken met mijn schoonzus haar gynaecoloog.
Ik wou daar nu ook al bij terecht maar hij doet in het ziekenhuis enkel zwangerschappen. Enkel in zijn prive praktijk doet hij ook gewone controle's.

Marie 15-10 om 15:17

Ik wou eventjes laten weten dat ik vandaag met de gynecoloog gebeld heb omdat mijn menstruatie op gang gekomen is, 
En de medische molen is in gang gezet.
Volgende week vrijdag terug voor echo, hormoonbepaling,....

kruimel 15-10 om 16:06

'fijn' dat je ongesteld bent geworden, dat wil dus zeggen dat dat deel van je cyclus wel in orde is.
ook het feit dat je na 5 maanden al zwanger was, is een goed teken.
qua bevruchting is het dus niet zo veel mis met jullie, nu alleen nog zorgen dat het BMS dik word!!! gelukkig kunnen ze een hoop tegenwoordig en moet daar een oplossing voor te vinden zijn.
wel balen dat de MMM in gang is gezet. ik weet hoe het is, heb zelf een jaar in het ziekenhuis getobt voor het lukte.

heel veel succces en hopelijk heb je snel positief resultaat.

xxKruimel

Marie 16-10 om 10:03

Dankjewel kruimel. 
Ja spijtig genoeg is het in gang gezet moeten worden, ik las dat dit vaak pas na een jaar in gang gezet word dus mag ik toch een beetje van 'geluk' spreken. 
Maar heb ook duidelijk gezegd dat ik niet van plan was nog 3MK te ondergaan om dan tot de 'constatatie' te komen dat mijn BMS niet dik genoeg is.  

Volgende week de eerste keer gaan. Ben benieuwd of het de 'juiste' moment is. 
Want mijn MS zijn deze keer niet zoals anders verlopen. Eerst 3 dagen een heel klein beetje. Heb dan maar een test gedaan in de hoop toch zwanger te zijn. Natuurlijk negatief. En sinds gisteren zijn ze terug hevig zoals anders. Hij wist ook niet van waar ik moest beginnen tellen.
Dus hebben we de dag ertussen genomen.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Geen baarmoederslijm na vroegtijdige miskraam?' in het Zwanger worden forum