prikpil

3 antwoorden en 41641729x bekeken

Anoniem (Gast) 26-10 om 18:19

3 maanden. Trug de prikpil. Gehad maar al tot oktober al niet. Meer ik ik wil. Weer een kindje dus ik ben ge stopt. Met. Prikpil en waar. Neer. Ben ik vruchtbaar. Dan

reageer

xSnOOpie 27-10 om 13:37

Naar mijn weten maakt het niet uit hoe vaak je de prikpil hebt gehad.
Hou er rekening mee dat het lang kan duren.

Ik ben zelf vorig jaar juli gestopt met de prikpil. In april 2013 laatste prikpil gehad en deze zou dan in juli 2013 'uitgewerkt' moeten zijn. Ik heb vanaf het begin getemperatuurd. Ik ben in augustus 2014 voor het eerst weer ongesteld geworden. In september ook en ben momenteel ook weer ongesteld dus lijkt erop dat mijn cyclus nu wel regelmatig is, het vervelende is alleen dat ik nog geen eisprong heb gehad  Dit kan ook weer een jaar duren, dus ben sowieso wel weer 9 maanden zoet... Hoop toch dat ik eerder zwanger ben maar ik hou er maar rekening mee dat het dus nog wel 9 maanden kan duren. 1 ding weet ik wel en dat is dat ik nooit meer aan die ellendige prikpil begin. Was 17 toen ik ermee begon en had fijn geweest als de huisarts mij had verteld dat het zo lang kon duren eer je weer vruchtbaar bent etc. Op je 17e ben je nog helemaal niet met kinderen bezig en vind dus ook dat ze de prikpil niet aan 17e jarige meiden mogen geven! Maar goed, daar heb ik nu dus niks aan. 

Hoop voor jou dat hij snel is uitgewerkt!

Anoniem (Gast) 02-02 om 20:30

Ik heb twee jaar de prikpil gehad, ben in aug 2012 gestopt en gelijk een mirenaspiraal laten plaatsen. Ik heb sinds 2010 al geen menstruatie meer.. Afgelopen donderdag mirena laten verwijdere en vrij/zater/zon-dag bloedingen (ik hoop dat dit lijn menstruatie is) ik weet dat je na de prikpil wel 1 tot 3 jaar kunt uittrekken voir je weer  vruchtbaar bent.  Ik hoop dat in mijn twee jaar mirena de prikpil uit mijn systeem is en we snel zwanger raken.. 
SNOOPIE ik denk er precies het zelfde iver als jou ! Ik hoor nu ook allemaal griezel verhalen.. De prikpil moet heel erg duidelijk voorlichting over gegeven worden voor de eerste x prikken en duidelijk worden gemaakt dat 'ontwennen'  echt belachelijk lang kan duren ! 
Groetjes, 
Els.

Sabje (Gast) 04-02 om 09:56

Hoi ik heb de prikpil 4jaar gehad, ik ben een tijdje terug stopt met de prikpil dat was in augustus 2014, gisterenavond 03-02-15 kreeg ik bruin slijm in m'n ondergoed, vannacht en vandaag bloeding. Dus ik kan zeggen dat ik weer ongesteld ben geworden.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'prikpil ' in het Zwanger worden forum