zwanger?

1 antwoord en 38917016x bekeken

onzekere (Gast) 30-09 om 11:51

Hallo allemaal!

Ik heb een vraag of jullie een mening kunnen geven over mijn zenuwslopende situatie!

Ik hoorde vorige week maandag 21 september ongesteld te worden. Ik ben vandaag dus 10 dagen overtijd. 

Ik heb altijd een regelmatige cyclus van 28 dagen. 

Ongeveer 1 - 2 weken na mijn vorige menstruatie kreeg ik zo een ongelovelijke pijn in mijn borsten dat het niet uit te houden was. Ze waren erg gespannen en zelfs lopen deed pijn. Ook was ik erg opliegend want ik viel zomaar vanuit het niets uit tegen mijn vriend, hierna bastte ik in huilen uit. Ergens in deze week verloor ik ook een klein sliertje roze slijm. Maar hier stond ik niet bij stil. De vrijdag voordat ik ongesteld moest worden ( dus 18 september ) kreeg ik in de middag last van bloedverlies. Dit vond ik al raar aangezien ik pas maandag ongesteld hoefde te worden. Maargoed, dit accepteerde ik en ik nam aan dat mijn menstruatie te vroeg was deze maand. Ik heb die dag denk ik 2 maandverbandjes gebloed en die avond stopte het ook. Hierna heb ik totaal niks gebloed, behalve op een klein inimini beetje bruine afscheiding tijden het afvegen na. 

Mijn borsten doen geen pijn mee, maar zijn nog wel wat gezwollen. Ik heb ik heel af en toe last van maagzuur maar dat is ook zo weer weg. Ook heb ik bij sommig eten en drinken dat ik er al misselijk van wordt bij de gedachte, en een ontzettend rommelendd buik ' s avonds. Hier en daar wat krampjes dat op menstruatiepijn lijkt ( misschien 3x op een dag) maar mijn menstruatie laat op zich wachten!

Op de 3e dag dat ik overtijd was heb ik een test gedaan en een week nadat ik eigenlijk ongestelde hoorde te worden maar beiden gaven negatief aan. 

Heeft iemand advies over wat te doen of hetzelfde meegemaakt? Ik wordt hier best onzeker door, al helemaal omdat de testen steeds negatief resultaat geven.

Knufs,

Onzeker meisje

reageer

Dieneke (Gast) 30-09 om 17:12

Het, klinkt als een miskraam. Het sliertje was waarschijnlijk het vruchtje. Ik heb dit ook gehad. Maar dat ging wel samen met buikkrampen. Ik zou voor de zekerheid toch langs de huisarts gaan. Misschien ben je nog  Wel zwanger! Succes en sterkte

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger?' in het Zwanger worden forum