helppp

13 antwoorden en 38774408x bekeken

Cutiex 18-10 om 13:30

hallo allemaal, ik ben sins februari 2015 gestopt met de pil omdat me vriend en ik een kinderwens hebben. ik ben sins het stoppen van de pil heel onregelmatig. mijn laaste menstruatie was op 13 juli 2015 en sins dien geen enkel verschijnsels van menstruatie. ik ben bij de dokter geweest voor een echo en alles zag er goed uit. ook moest ik van de dokter bloedprikken kijken als alles wel goed was. alles was goed maar zwangerschap negatief. ik ben sins oktober aan het klussen geweest met ovulatietesten, alleen ik kan er niet uitkomen wanneer mijn eiersrpong zou hebben ( gehad) iemand hier ervaring mee ? iemand tips voor me ? laat het me weten

veel liefst xxx

reageer

Mama30 18-10 om 13:52

Spannend allemaal.. Er is vast wel iemand die je er info over kan geven.. 

Cutiex 18-10 om 13:56

jaaa vast wel 

Anoniem (Gast) 18-10 om 14:07

Als je bezig bent met ovulatietesten dan kan je toch zo ongeveer zien wanneer je eisprong zou zijn? Daar zijn ovulatietesten toch voor..

Mama30 18-10 om 14:17

Maar ze krijgt altijd alleen maar lichtte streepjes, zal ze dan ook een eisprong hebben.. Drie dagen achter elkaar lichtte streepjes en dan in eens weer geen streepje.. Maar vanaf 13 juni al geen menstruatie hebben gehad is al vreemd lijkt me..

Mama30 18-10 om 14:18

Zal ze dan wel of helemaal geen eisprong hebben, dokter zei op de echo konden ze zien dat ze wel eisprongen had, dus vind het ook allemaal heel vreemd..

Anoniem (Gast) 18-10 om 14:21

Tsja elk lichaam is weer anders he. Als het zo apart is kan je het beste naar een de arts of een specialist gaan. Die kan er naar kijken.

Mama30 18-10 om 15:00

Jah precies, dan doen ze vaak een inwendig onderzoek, maar weet je vaak wel wat er aan de hand is. En van hoe en waarom dat je menstruatie weg blijft of over die eisprong..

Cutiex 18-10 om 16:22

jaaa ik had een echo gehad en daar konden ze mijn eitjes zien, en de dokter zei ook je menstruatie kan er zo aan komen. maar ik moest voor de zekerheid toch gaan bloedprikken. ik heb ook zo kalender ap en die zegt dat ik morgen mij eiersprong heb. dus morgen ga ik testen als er niks uit komt bel ik de dokter en dan wil het toch nu echt wel eens weten wat er mis mee is

Cutiex 18-10 om 16:26

het is gewoon vreemd en het maakt je gewoon onzeker,

DeeDee012 18-10 om 16:29

Ik heb ook hele rare en onregelmatige cyclussen gehad. Deze waren 73, 52, 39, 72 en de laatste zou 35 zijn en toen bleek ik zwanger.

De eerste 3 zonder ovulatietesten en ik werd er gek van. Je verwacht je menstruatie en het komt maar niet. Bij de 4e cyclus had ik een positieve ovulatietest op cyclus dag 55 en 17 dagen later mijn menstruatie.

Bij de laatste ronde ben ik op dag 12 ofzo begonnen met testen met ovulatietesten en ik had op cyclus dag 20 een positieve ovulatietest (mijn ovulatietesten staan op mijn profiel). Op cyclus dag 35 had ik een positieve zwangerschapstest. 

Een licht streepje is geen positieve ovulatietest, de test streep moet net zo donker en dik zijn als de controle streep. 

Enne zonder eisprong geen menstruatie, dus als je al vanaf juni niet ongesteld bent, dan heb je nog geen eisprong gehad lijkt me.. Na het stoppen met anticonceptie is het mogelijk dat alles tijd nodig heeft om weer op regel te komen. Dit kan wel een jaar duren.

Cutiex 18-10 om 16:52

ik heb wel ovulatie testen gedaan, een paar waren wat donker maar niet zoals de controle spreep, sins gisteren werden ze alleen maar lichter.  vanaf 13 juli niet meer gemenstrueerd. maar wel elke keer met ovulatie testen gedaan maar nog nooit een ovulatietest met een dikke streep ( helaas) de dokter zei dat ik wel een eiersprong heb gehad en dat me menstreuatie er zo aan zo komen, maar nog steeds geen teken

DeeDee012 18-10 om 17:35

Het kan natuurlijk dat je de ovulatietesten niet donker worden omdat je net de piek hebt gemist. 

Gewoon nog eens vragen bij de arts.. ik weet het ook niet, bij mij wilden ze niet eerder kijken dan na een jaar. Ik was uiteindelijk na 8 maand zwanger.

Succes ermee! Ik weet hoe onzeker je er van wordt!

Cutiex 18-10 om 17:47

jaaa ik dinsdag zeker weer de dokter bellen ! want ze zeggen dit en er gebeurt niks , 

jaa idd, je wordt er heel onzeker van . maar ja ons gedult wordt later beloond. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'helppp' in het Zwanger worden forum