Zwanger na pil?

5 antwoorden en 38739105x bekeken

slagroomsoesje 23-10 om 07:45

hallo,

Mijn vriend en ik proberen sinds een aantal maanden zwanger te worden. Ik ben in mei gestopt met de pil en had hierna een zeer lange cyclus van soms 69 dagen! Als mijn cyclus regelmatig zou zijn én zo lang zou ik nu over 9 dagen ongesteld moeten worden, mijn laatste keer was 24 augustus. 

Op dit moment heb ik veel last van vervelende kwaaltjes maar goed dit kan duiden op vanalles. Ik heb zeer pijnlijke borsten, ben vaak misselijk en als ik soms eten ruik ga ik al bijna over m'n nek. Ook moet ik veel plassen. Stiekem hoop je dan toch op een zwangerschap. Maar aangezien we zo graag willen beeld ik me het misschien allemaal wel in. 

Mijn vraag is in ieder geval, hoe lang heeft het bij andere mamas geduurd om zwanger te worden na het stoppen met de pil? En was de cyclus snel weer op orde?

reageer

Justme1990 23-10 om 08:34

Bij mij heeft het 2 maanden geduurd na het stoppen met de pil. Ik was toen al 8 jaar aan de pil. Misschien kun je toch al een test doen, want misschien was deze cyclus wel korter dan je vorige?! Succes met alles!!

Justme1990 23-10 om 08:35

Ow en mijn cyclus was meteen weer terug 28 dagen zoals ook altijd daarvoor het geval was

Dana 23-10 om 09:22

Hoi..

Ik ben 1mei gestopt met de pil daarna pas eerste menstruatie terug gehad op 13 juli daarna veel symptomen van een zwangerschap : moe zijn veel slapen , overgeven, pijnlijke borsten , heel veel plassen soms plaste ik zelfs in men broek toel dat ik moest lachen.
Dan maar testj gedaan op 9/9 en deze was positief dus al 2 maand zwanger zonder dat ik het wist

kruimel 23-10 om 10:29

Hier ruim 19 maanden na het stoppen met de pil ivm uitblijven van cyclus. Blijk best heftige PCOS te hebben..!
Dus ook pas zwanger na vruchtbaarheidsbehandelingen.
Ik had ook veel klachten, maar was dus nooit zwanger.
Succes, hopelijk snel raak voor jullie
X

slagroomsoesje 23-10 om 13:56

Misschien toch maar een testje doen voor de zekerheid dan. Ik heb normaal voor mijn menstruatie ook altijd zere borsten maar dat is nu wel heel extreem, kan amper een stap zetten zonder pijn. Erg vervelend ook...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger na pil?' in het Zwanger worden forum