Kijken jullie even mee?

2 antwoorden en 38557738x bekeken

onzekere 08-11 om 19:52

Hallo allemaal,

Ben een heel onzeker persoon en veel te hard bezig met het zwanger worden. Ik heb gisterenavond en vanmorgen 2x het testje van de kruidvat gedaan ( 2 voor 5 euro) en beide waren positief.
Nu stel ik me natuurlijk de vraag of het wel betrouwbaar is, die goedkope testje en denk ik eraan om nog een Clearblue te kopen morgen maar heb angst dat deze negatief aanduid.
Tevens heb ik nog steeds het gevoel dat ik ongesteld moet worden, ik heb krampen in de zone onder mijn buik maar ben al meer als een week over tijd...

reageer

DeeDee012 08-11 om 19:55

Als de kruidvat test positief is,  dan zeg ik GEFELICITEERD!

Is snap je onzekerheid, maar als je al een week over tijd bent dan kun je er wel zeker van zijn dat je zwanger bent. Een cb test is altijd leuk om te doen, vergeet niet een foto te maken. Hij blijft maar een paar uur zichtbaar..

s (Gast) 08-11 om 20:14

Ik heb beiden zwangerschappen ook kruidvat gebruikt en waren beiden keren goed positief. Vond toevallig tijdens het opruimen laatst die van 4 jaar geleden en het streepje van positief stond er nog op!. Die van deze zwangerschap heb ik ook al 6 maanden en ook deze geeft het streepje nog weer. Gewoon die van kruidvat 5 euries. Trouwens gefeliciteerd! Positief is positief!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kijken jullie even mee? ' in het Zwanger worden forum