verkeerde datums?

12 antwoorden en 38478203x bekeken

bianca (Gast) 23-11 om 09:17

Hoi hoi, 

Zou iemand eens met mij mee kunnen denken....

Ik ben op 24 september jammer genoeg begonnen met een miskraam. Vervolgens op 26 oktober weer een menstruatie gehad. Afgelopen 20 november een test gedaan, ik voelde me zo zwanger. Dit is dus 6 dagen te vroeg. Meteen een hele duidelijke roze streep ;-). Veel meer roze als de test van de vorige zwangerschap die ik heb gedaan op de dag dat ik eigenlijk ongesteld moest worden. Omdat ik twijfelde heb ik een digitale test gedaan. Deze geeft aan 4-5 weken zwanger. Volgens mijn berekeningen zou dat dan toch niet moeten kunnen? Wie helpt me dit FF uit te leggen hihi. Trouwens 3 december wel al een afspraak bij de gynaecoloog.

reageer

brigitte 23-11 om 09:24

@Bianca
Het kan goed zijn dat de menstruatie een innestelingsbloeding was.Er zijn veel dames die gewoon hun menstruatie doorkrijgen terwijl ze zwanger zijn.
Gefeliciteerd voor nu alvast en ik hoop dat de gyn je snel met zekerheid kan vertellen hoe ver je nu bent.
Veel succes ermee!
Liefs

Suuske 23-11 om 09:39

Bianca, allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap!  Het zou ook kunnen zijn dat je eisprong in je laatste cyclus eerder was dan je dacht. Dan kun je ook verder zijn! (Dus dat je een kortere cyclus hebt gehad) De gyn kan het je idd zeggen hoe ver je echt bent!

Bianca 23-11 om 09:51

Dank jullie wel voor de reacties... Het wachten nu tot 3 december duurt erg lang ;-) Eker omdat er ook zoveel angst zit door de miskraam..

Suuske 23-11 om 10:37

Ik ken je angst, Bianca! Ik heb op 7 okt van dit jaar een mk gehad en ben nu (direct erna) opnieuw zwanger! Ik heb ook 3 december mijn eerste echo  Ik krijg zelf met de dag weer meer vertrouwen in mijn lichaam, maar toch blijft het extra spannend tot aan die eerste echo! 
Laat je ons even weten hoe je echo was?

Bianca 23-11 om 10:40

Owh wat leuk dat we de echo op dezelfde dag hebbe! Jij natuurlijk ook helemaal gefeliciteerd! Ik heb het vertrouwen nog niet zzo, ik blijf naar t toilet lopen om te zien of ik geen bloed verlies. Ook elk dingetje wat ik voel is genoeg voor nog meer angt. Hoe heb jij je erover heen geprobeerd te zetten?

Suuske 23-11 om 10:57

Op hoeveel weken had jij je mk? Bij mij begon het bloeden de vorige keer op 5 weken en 4 dagen, dus die dag zat ik er echt tegenaan te hikken. Ging toen ook 100x naar de wc om te checken of ik nog niet bloedde...  Dat gebeurde niet, en nog steeds niet. De kwaaltjes zijn ook wat meer en wat anders dan de vorige keer. Bij mij zit de angst er ook zeker nog, die verdwijnt helaas niet zo maar  De echte mk was bij mij met 6 weken en 3 dagen...dat is overmorgen, dus dat is weer een mijlpaal! Helaas heb ik geen gouden tip voor je! Probeer wat afleiding te vinden, praat erover met je vriend/man en/of hier op het forum! Het uitspreken van je angst scheelde bij mij ook al! Je mag me ook een priveberichtje sturen als je je ei kwijt wil!  En bedenk maar zo "de kans is veeeeeel groter dat het nu gewoon goed gaat, dan dat het weer mis zou gaan!" 

Nannie ❤ 23-11 om 11:19

Als je digitale dat aangeeft dan ben je dus al 6 a 7 weken!:-)

Gefeliciteerd!

Bianca 23-11 om 11:37

@ pien. Ik heb zelf al de weken erbij geteld, daarom kwam ik op 4-5 weken zwanger. 

@ suuske ik heb zelf een mk gekregen op 7,1 week. Dus misschien inderdaad wel daarom dat ik zo met die datums bezig ben. Maar hoe je t went of keert de 7 weken ben ik nog niet gepasseerd. Voor jou duim ik lekker mee, en wat je zelf al zegt... De kans dat het nubwel goed gaat is veel groter! 
Door mijn vorige zwangerschap zijn er nogal wst strubbelingen gekomen met mij schoonfamilie en kns, die waren het al niet echt eens met de zwangerschap en vanaf het moment van de mk tot aan nu heb ik ze dan ook niet meer gezien. Nu maakt dat het met een nieuwe zwangerschap ook wel iets om over te denken. 
Inderdaad zoek afleiding. We zijn hier bezig met een grote verbouwing al sinds de vorige keer om de baby een eigen plaatsje te geven. Wij zijn een samengesteld gezin sinds ruim een half jaar... En het is dus iets drukker hier in huis dan in menig ander huis ;-) 
Heb jij iets met je mk gedaan, in de zin van iets tastbaars maken? 

Veel liefs

Bianca 23-11 om 12:36

Natuurlijk zijn wij helemaal blij.... We kennen elkaar al bijna 15 jaar, zijn vroeger collega's geweest. Vervolgens allebei onze eigen weg gegaan... En na voor mij een huwelijk van 12 jaar en voor hem 6 jaar hebben we elkaar weer gevonden. En ach, die familie.... Zo is er altijd wel wat toch.... Niets waardoor ik me helemaal gek laat maken ;-)

We zijn de schuur aan verbouwen als een extra kamer voor me puber kind, echt gaag met een verdieping erop.... En ondertussen in me mannetje nu de nieuwe tegels in de badkamer aan het leggen.... Genoeg om me mee bezig te houden zeg maar. 

Ik heb ook geen goede echo gezien de vorige keer, alleen maar dat het al niet goed meer zat. 
Ik wilde er eerst ook niets mee doen, maar ik weet niet.... Voor me gevoel wil ik iets tastbaars.
Ik heb nu steigerhout op lengte gezaagd als van die grote tekst borden die je nu steeds ziet... En dan ia dit de bedoeling verder....Blikken sterretjes erop maken. 5 grotere voor de bestaande kindjes en kleinere voor t sterren kindje. Dit wordt dan in een 3D en grijs wit... Ik hoop dat t mooi wordt.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'verkeerde datums? ' in het Zwanger worden forum